Kaufland България се присъединява към най-мащабната доброволческата инициатива у нас

...
Kaufland България се присъединява към най-мащабната доброволческата инициатива у нас
Коментари Харесай

Kaufland България се включва в „Да изчистим България заедно“

Kaufland България се причислява към най-мащабната доброволческата самодейност у нас „ Да почистим България дружно “, проведена от bTV Media Group. Осмото следващо издание на акцията тази година става част и от Световния ден за разчистване на планетата, който ще се организира по едно и също време в над 150 страни на 15 септември. Заедно с българския екип на компанията към събитието се причисляват и техните сътрудници от Kaufland Румъния, които ще обединят сили в своята страна за идеята да живеем в едно по-красиво и чисто място.

Доброволците на Kaufland България ще чистят в цялата страна, като особено проведена от компанията акция ще се концентрира върху възобновяване на естественото естествено положение на съответен регион, намиращ се сред селата Слокощица и Граница към Кюстендил, който все още е трансфорат в нерагламентирано бунище. Kaufland ще обезпечи специфична техника за отстраняването на обемните боклуци и превозването им до съоръжения за сепариране и депониране. След почистването на грубия и обемен боклук, в деяние ще влязат доброволците на компанията, които ще облагородят региона благодарение на особено обезпечени за задачата средства за разчистване. 

Kaufland България се включва в самодейността „ Да почистим България дружно “ като част от поредната си политика за запазване на околната среда. Мерките, които компанията ползва, се вплитат в серия от дейности, ориентирани към устойчива смяна и грижа за природата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР