Kaufland България разкрива 100 нови работни места с отварянето на

...
Kaufland България разкрива 100 нови работни места с отварянето на
Коментари Харесай

Kaufland България разкрива 100 нови работни места


Kaufland България разкрива 100 нови работни места с отварянето на хипермаркета си в столичния квартал „ Горубляне “. От началото на годината досега компанията е нараснала екипа си с близо 200 души единствено в София, откакто отвори и своя втори хипермаркет в кв. „ Младост “. Kaufland дава на екипа си от над 6600 души благоприятни условия за стабилно кариерно развиване и доста положителни условия на труд – конкурентно възнаграждение и необятен пакет от обществени придобивки.

Като един от най-големите работодатели в страната, опериращ на територията на 35 града, веригата употребява редица новаторски практики в подбора на нови чиновници, посредством които съумя да притегли вниманието на евентуалните претенденти и получи близо 1000 кандидатури.

Kaufland България се грижи да сътвори на чиновниците си във всеки собствен магазин положителни работни условия и атмосфера с удобни и просторни обществени пространства, комфортни касови маси, както и усъвършенствана логистика при зареждане на стоките с ергономичните сгъваеми палети за многократна приложимост. За приобщаване на новите членове на екипа от хипермаркета в „ Горубляне “ Kaufland ще употребява „ Програма за въвеждане в работата “, която се основава на три стълба – отношение, информация и образование. Основната й цел е да показа както компанията и нейните бизнес интервенции, история, просвета и придобивки за чиновниците, по този начин и да сътвори възприятие за принадлежност на новите чиновници към една от водещите компании в ритейл бранша у нас.

Kaufland в „ Горубляне “ е издигнат върху терен с обща повърхност от над 15 000 кв. м, като забележителна част от тях наподобяват същински парк. Търговската повърхност на новия хипермаркет ще е над 2500 кв. м и това ще е вторият обект на ритейл водача в столицата, който ще е на два етажа. Сградата дава отговор на най-новите стандарти за екологично и енергийно дейно строителство и ще се зарежда със 100% „ зелена “ сила. За застраховане на работата му ще се употребяват екологични други възможности, които да сведат въглеродните излъчвания до най-малко. Компанията ще продължи интензивната си агресия и през 2023 година, когато следва отварянето на още три хипермаркета на веригата.

Запознайте се със свободните позиции и работодателската политика на Kaufland на

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,7 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 чиновници. През 2022 година компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР