Kaufland България прави равносметка за дейността си по ключови за

...
Kaufland България прави равносметка за дейността си по ключови за
Коментари Харесай

Kaufland България предлага над 1100 промоционални артикула седмично, над 600 са в брошурата

Kaufland България прави равносметка за активността си по основни за бизнеса тематики и регистрира, че от откриването на първия хипермаркет у нас през 2006 година към този момент 884 седмици дава разнородни промоции на своите клиенти. Понастоящем веригата предлага над 1100 промоционални оферти на седмица, като над 600 от тях са представяни в ежеседмичната листовка, която компанията популяризира на хартия и цифрово до своите клиенти. Средният % на пониженията в брошурата е над 25%, като за обособени групови продукти той може да доближи и до 50%. През годините компанията се постанова като безапелационен водач по брой марки в магазинната си мрежа, предоставяйки опция за оптимално многообразие в избора на клиентите си.

„ Пазарът у нас е извънредно ценово насочен и постоянно е бил по този начин. Клиентите обичайно пазарят, водени от предложенията и ние отговаряме на техните потребности към този момент над 880 седмици – от откриването на първия ни магазин през 2006 година Така ще продължи и отсега нататък. Логиката при образуване на пониженията е обвързвана с търсенето и спецификата на съответния миг – да вземем за пример, празници, сезони и така нататък Само от предложенията в брошурата от последната седмица за пазар на основни продукти от така наречен „ пазарска кошница “ – клиентите ни икономисват към 25 лева на всеки 100 от най-важните артикули за всяко едно домакинство “, това разяснява изп. шеф на Kaufland България Иван Чернев.

През тази седмица във веригата десетте съществени хранителни продукта – брашно, захар, олио, картофи, самун, домати, сирене, прясно мляко, масло и кайма, могат да бъдат закупени общо с 18 лева по-малко от постоянната им цена. Освен хранителни артикули, компанията предлага и голям брой атрактивни оферти от нехранителни артикули, като фокус в пониженията тази седмица са перилните препарати, наложителни за всяко пролетно разчистване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР