Kaufland България получи голямата награда „Иновация в управлението на таланти“

...
Kaufland България получи голямата награда „Иновация в управлението на таланти“
Коментари Харесай

Kaufland България получи голямата награда за „Иновация в управлението на таланти“ в конкурса Employer Branding Awards

Kaufland България получи огромната премия „ Иновация в ръководството на гении “ във второто издание на състезанието за Employer Branding, проведен от b2b media. Компанията беше отличена за своята най-мащабна и новаторска стратегия за подготовка на млади фрагменти - „ Управители на бъдещето “.

„ Ден преди да ни бъде връчена тази премия, бяхме в Амстердам, с цел да получим оценката Top Employer Bulgaria и Top Employer Europe 2019 на влиятелния Top Employer Institute, като за нас високата оценка в България, в средата, в която работим, е също толкоз значима колкото интернационалното самопризнание “, сподели на награждаването Мила Вълкова – старши управител „ Подбор и работодателска марка “ на Kaufland България.

Програмата „ Управители на бъдещето “, за която Kaufland България беше отличена, показва иновативност в подбора, ръководството и развиването на гении. Програмата е ориентирана към хора с малко или още никакъв професионален опит, които минават през интензивна 12-месечна стратегия за развиване под управлението на опитни ментори. За младежите се откриват благоприятни условия да поемат атрактивни задания, да управляват или да вземат участие в разнородни национални и интернационалните планове и да обменят опит с над 140 хиляди чиновници в Европа. След практическото образование в страната и в чужбина младите експерти заемат управителна или експертна позиция в звеното, в което са кандидатствали. Още през цялото време те са наети на непрекъснат трудов контракт и получават заплащане за целевата си позиция, както и цялостния пакет обществени придобивки, който компанията обезпечава на всички чиновници.

Програмата е извънредно сполучлива и се радва на голям интерес. Чрез „ Управители на бъдещето “ компанията съумява да върне български младежи от чужбина или да задържи други да изоставен страната. Kaufland България предлага всичко, което доста от тях търсят зад граница - интернационален мащаб, работа в многоезична среда и опция за старт на кариера по специалността.

Employer Branding Awards на b2b media отличават компании и персони за достижения в региона на построяването и одобряването на работодателския бранд, за нововъведения в ръководството на гениите, за нови сполучливи тактики в региона на човешките запаси. Във второто издание на състезанието журито оцени съвсем двойно повече поръчки от предходната година – над 100 плана на водещи компании от бранша на бързооборотните артикули, банки, телеком и IT, консултантски услуги.

За Kaufland

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР