Kaufland България подкрепя световната екоинициатива Veganuary (Вегануари) като предоставя достъпни

...
Kaufland България подкрепя световната екоинициатива Veganuary (Вегануари) като предоставя достъпни
Коментари Харесай

Kaufland с веган наденички и веган бургери в подкрепа на световната екоинициатива Veganuary

Kaufland България поддържа международната екоинициатива Veganuary (Вегануари) като дава налични благоприятни условия за хранене на всички, които желаят да се включат в едномесечното безмесно предизвикателство. Инициативата окуражава поддръжниците да изключат животинските артикули от менюто си през първия месец от годината, с цел да понижат въглеродните си излъчвания.

Ритейлърът предлага над 200 веган продукта на налични цени през януари. Предоставяйки опция за оптимално разнообразно меню на всички почитатели на концепцията, атрактивните предложения могат да бъдат открити по страниците на с четириседмична годност и рафтовете на всичките 63 магазина в цялата страна. Клиентите на веригата могат да закупят веган наденички или бургери, биопастети, разнородни веган салами и питиета, давайки своя принос за понижаване на голямото влияние върху климата от потреблението на месо.

От най-голямото веган многообразие ще могат да се възползват феновете на продуктите на личната марка на ритейлъра K-take it veggie. Сред тях са вкусна ванилена или какаова бионапитка с понижение от 20%, подготвени за консумация фалафели с 28% отстъпка и веган кокосов сладолед, понижен с 20%. Притежателите на Kaufland Card могат да си закупят веган или вегетариански бургер с понижение до 50%.

Всички най-ентусиазирани да преодолеят януарското предизвикателство могат да почерпят ентусиазъм и от рецептите, оповестени на.

Kaufland България дава всекидневно своя позитивен принос за понижаване на излъчванията, като предлага необятна гама устойчиви артикули във всички категории, насърчавайки клиентите си да водят по-здравословен метод на живот.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР