Kaufland България изгради своята първа образователна детска площадка Kuniboo като

...
Kaufland България изгради своята първа образователна детска площадка Kuniboo като
Коментари Харесай

Kaufland изгради нова образователна детска площадка в Малинова долина

Kaufland България построи своята първа просветителна детска площадка " Kuniboo " като подаяние за столичния регион " Студентски ". Инвестицията за реализацията на плана е за близо 190 000 лв.. Площадката е ситуирана наоколо до хипермаркета на веригата в жк " Малинова котловина " и е предопределена за деца от 5 до 12 годишна възраст.

 фотография: Kaufland

Детската площадка е снабдена с голям брой атрактивни уреди, включително - въжена пирамида, висока 3,5 м и " въжен тролей " с дължина 26 м. Акцент в нея е и просветителният детайл - 12 пейки са изписани със специфични екологични послания, ориентирани към най-малките. Сред тях са препоръки за понижаване на пластмасата, икономисване на ресурсите и увеличение на потреблението на сезонни плодове и зеленчуци. Площадката е застлана с ударопоглъщаща настилка, а за оптималната сигурност и комфорт на посетителите е инсталирана и ограда. Всички уреди за дейна игра са създадени от френска компания, сертифицирана със TUV документ за качество.

Образователната площадка на Kaufland България е част от проектите на компанията за строителство и реорганизация на общински детски площадки в цялата страна. Тя носи името на дребния енот Kuniboo, който е амулет на личната марка артикули на ритейлъра, предопределени за бебета и деца.

 фотография: Kaufland

" Първата просветителна детска площадка " Kuniboo " е част от цялостната CSR тактика на компанията ни за възстановяване на средата, в която живеем. В идващите години следва да изградим или ремонтираме голям брой общински детски площадки, защото грижата за децата е и ще продължи да бъде приоритет за Kaufland България. Като водач на пазара ние осъзнаваме публичната си роля и ще продължим да сме правилен другар на децата и техните родители ", разяснява Кремена Георгиева, управител " Корпоративни връзки и CSR " на Kaufland България. 

 

* наличие на Кауфланд
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР