Kaufland България беше отличен за Най-сполучливо партньорство“ в конкурса Корпоративен

...
Kaufland България беше отличен за Най-сполучливо партньорство“ в конкурса Корпоративен
Коментари Харесай

Kaufland с отличие от наградите Корпоративен дарител 2022


Kaufland България беше отличен за „ Най-сполучливо партньорство “ в състезанието „ Корпоративен донор “ 2022 на Българския дарителски конгрес. Наградата беше връчена за партньорството сред ритейлъра и WWF за просветителната стратегия PandaLabs. Призът в тази категория се присъжда за партньорствата сред компании и неправителствени организации, в които всички участници способстват и вземат участие пълноценно за реализиране на обща цел в полза на обществото.

„ Получената премия е оценка за устойчивите политики, които развиваме през последните години. Вярваме, че сполучливи планове се осъществят в сполучливи партньорства. Точно такова е партньорството ни с WWF и по тази причина сме изключително горди за това отличие “, разяснява Кремена Георгиева, мeниджъp " Kopпopaтивни връзки " нa Каuflаnd Бългapия на церемонията по награждаването.

За 17-та поредна година форумът награди най-големите благодетели в корпоративния свят и отличи най-успешните партньорства сред компании и неправителствени организации в страната. Наградата за „ Най-сполучливо партньорство “ се получава след оценка от журито на състезанието и след това след гласоподаване от членовете на форума измежду всички планове, достигнали до финала след оценката на журито. Програмата Panda Labs, за която Kaufland и WWF бяха отличени,  търси идващото потомство иноватори и бизнесмени, които основават устойчиви решения за превъзмогване на актуалните екологични провокации. В момента тя има. Участници в нея са десетки младежи сред 15 и 25 години от цялата страна с интерес към науката, технологиите, нововъведенията или предприемачеството.

„ Изключително съм признателен на Kaufland, тъй като те се потвърдиха като същински сътрудници, които не просто дават финансова поддръжка, а се ангажират - техни чиновници са ментори в нашата стратегия, лектори и жури на нашите събития. “, сподели на церемонията Kостадин Андонов, началник " Младежка ангажираност и нововъведения " във WWF. „ Младежите в цялата страна имат необикновено огромно предпочитание да се включват в публичния живот интензивно и да са мотор на смяната в своята среда и в себе си. Признателни сме, за това че организации и компании като WWF и Каuflаnd работят взаимно и дават ресурсите и контактите си, тъй че те да могат дружно да реализират задачите си. Това е и една от аргументите да желая да се връщам след всеки учебен срок в чужбина вкъщи. “, показа един от участниците в Panda Labs Александър Георгиев, който също присъстваше на награждаването.

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 чиновници. През 2022 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР