Къци Вапцаров шокира, изуми и изби рибата в новия епизод

...
Къци Вапцаров шокира, изуми и изби рибата в новия епизод
Коментари Харесай

Къци спечели Капките със стриптийз

Къци Вапцаров шокира, изуми и мазета рибата в новия епизод на " Като две капки вода ". Актьорът се превъплъти майсторски в международната звезда Майли Сайръс в осъществяване на огромния й шлагер " Wrecking Ball ". Специален посетител в журито бе Марта Вачкова, която размени Юлиан Вергов.

Всички участници, без Поли Генова, дадоха своите 5 точки на Къци Вапцаров. Самите Поли и Къци почетоха Милица. Фънки даде десетте си точки на Михаела за тройното й видоизменение, а Хилда и Марта - на Къци. До този миг Къци и Михаела бяха с еднакъв резултат - по 27 точки. Зрителите осигуриха преимущество на Михаела, само че за малко - менторите осигуриха успеха на Къци. 

Фики към момента обаче е неосъществим и води краткотрайното класирание. Азис към този момент е финален.

Михаела Маринова откри вечерта с безпрецедентното предизвикателство да се превъплъти в три разнообразни облика с парчето на Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj – „ Bang Bang “. " Фен съм на Ариана Гранде. Задачата е доста сложна. Никога не съм рапирала и малко се тормозя. Ще се постарая да се получат добре и трите ", споделя тя.

Второто видоизменение бе на Рафи с песента на Hot Chocolate „ You Sexy Thing “ „ Много съм благополучен от облика, който ми се падна. Малките елементи ще бъдат най-голямото предизвикателство тази седмица. Да бъдеш диско-легенда е много сложна задача! ", безапелационен бе той.

Трета на сцената на шоуто излезе Софи Маринова, която се преобрази в Нети и извърши парчето „ Спящата хубавица “. „ Нети е като принцеса в този клип. Пее толкоз нежно и красиво. Самата ария изисква финес и прелест в придвижванията и въобще не е лесна. Тоновете са доста забавни. Звучи като опера. “

Водачът на краткотрайното класиране Фики влезе в облика на Chubby Checker с хитовото парче „ The Twist “. „ Доста тежко и натоварващо за гласовия уред. Това е може би един от най-трудните облици досега. Гласът му е доста мощен. Ще би трябвало и да танцувам като него. Туистът е готин, мисля, че ще се оправя “, твърди той.

Следваща на сцената излезе Милица, която се превъплъти в облика на Гюрга Пинджурова и изпя песента й „ Омиле ми, Ягодо “. „ Интересно и вълнуващо е, когато би трябвало да се преобразиш в облика на една легенда “, безапелационна бе тя.

Следващото звездно видоизменение бе на AZIS, който извърши парчето„ Step by Step “ на бандата New Kids On The Block. „ Мекият, тънък, внимателен тембър няма да ме затрудни. Само танците ще ме поизпотят – те не са ми мощ. Не всеки ром може да танцува… “, показа той.

Дара се оказа сложен облик за идващия реализатор в шоуто довечера. Поли Генова изпя парчето „ Ai Ai “, само че съгласно журито методът й към песента не е бил напълно прецизен. „ Тя има доста особено вдишване на въздуха. Моят емоционалност е радикално друго “, безапелационна бе тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР