Катрин Зита-Джоунс изглежда просто сензационно на зашеметяващо селфи, което сподели

...
Катрин Зита-Джоунс изглежда просто сензационно на зашеметяващо селфи, което сподели
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс разкрива щедри форми по бански

Катрин Зита-Джоунс наподобява просто сензационно на зашеметяващо селфи, което показа в сряда, разкриващо великодушните ѝ форми, написа " Daily Mail ", представен от dir.bg.

52-годишната кино звезда показва невероятната си фигура по горнище на черeн бански, до момента в който попива слънчеви лъчи. Горнището е със златиста гарнитура и панделка в центъра.

Въпреки че Катрин не прецизира къде прекарва празничния интервал, тя и брачният партньор ѝ Майкъл Дъглас имат вила в Испания, в която нормално отмарят през ваканциите.

На фрагмента тя е с лек грим, а феновете ѝ се надпреварват да сипят похвали за външния ѝ тип.

Публикацията Катрин е озаглавила: " Слънцето изгря ". Преди дни актрисата и брачна половинка на Майкъл Дъглас, призна пред австралийския вестник " The Sydney Morning Herald ", че и тя изпитва неустановеност във връзка с визията си като всяка друга жена.

Актрисата от " Легендата за Зоро " сподели, че е станала доста " по-уверена " по отношение на метода, по който наподобява, с годините.

" Лично аз в никакъв случай не бих се считала за огромна хубавица, само че майка ми постоянно ми споделяше да направя най-хубавото от себе си ", сподели 52-годишната Катрин за стандартите за хубост, пред които са изправени дамите.

Катрин също по този начин разкри, че обича блясъка на Стария Холивуд и е подобен почитател на грима, че когато изхвърля боклука, в кошчетата постоянно има серпантина или очна линия. Тя се омъжи за Майкъл през 2000 година Те имат наследник Дилън, на 21 години, и щерка Керис, на 18.

Катрин постоянно е подготвена да приказва за здравословния метод на живот, посредством който поддържа и хубостта си. Тя сподели пред американския " Harper's Bazaar " през юли, че стартира със утринно кафе, закуската нормално се състои от каша през зимата и обезмаслено ванилово кисело мляко с боровинки и малини напролет. Понякога пие чай с бисквитка, обядва салата с пиле на скара, тресчица на скара или пълнен патладжан.

Следобед пие кафе с лакомство като кифличка със сладко и сметана, за вечеря се храни със салата с риба или бяло месо. Десертите постоянно включват парче ябълков къс или топка сладолед.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР