Катрин Тасева спечели втори сребърен медал в последния ден от

...
Катрин Тасева спечели втори сребърен медал в последния ден от
Коментари Харесай

Тасева със сребро и на бухалки, ансамбълът ни - шести във финала на пет топки

Катрин Тасева завоюва втори сребърен орден в последния ден от Световната купа по художествена гимнастика в София, откакто даде втори най-хубав резултат във финала на бухалки, съобщи БГНЕС.
Българската гимнастичка се показа чудесно и получи оценка 20.650 точки за осъществяването си, като бе победена само от Линой Ашрам от Израел, която бе оценан от съдиите с 20.900. На трето място се класира рускинята Александра Солдатова с 20.050. По-рано през днешния ден Тасева завоюва сребърен орден и във финала на топка, а през вчерашния ден тя завоюва бронзовия орден в многобоя.
А другояче Националният отбор по художествена гимнастика остана на шеста позиция в крайното класиране на финала на пет топки. Българските девойки позволиха неточност и изпусната топка малко преди края на съчетанието си и получиха оценка 21.050 точки. В следствие от нашия щаб подадоха контестация, която обаче не бе почетена от съдиите и оценката остана същата.
Златният орден бе извоюван от ансамбъла на Беларус, който се показа на доста високо равнище и получи оценка 23.600. Сребърният орден бе извоюван от тима на Япония с 23.250, а на почетната стълбичка се качиха и рускините с 23.150.
По-късно довечера българският отбор в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова и с треньори Весела Димитрова и Михаела Маевска, ще взе участие във финала на обръчи и бухалки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР