Католическият родителски телевизионен съюз отправи отворено писмо към стрийминг гиганта

...
Католическият родителски телевизионен съюз отправи отворено писмо към стрийминг гиганта
Коментари Харесай

Родители скочиха срещу Netflix заради детска порнография

Католическият наставнически ефирен съюз насочи отворено писмо към стрийминг колоса Netflix с искане компанията да отстрани от каталога си едно от новите си заглавия – Desire.

Причина за недоволството стана сцена от лентата, в която „ деветгодишни девойки мастурбират до приемането на оргазъм “. „ По този метод на децата се дава статут на порно звезди “, пишат възмутените родители в писмото си.

Режисьорът на продукцията – аржентинецът Диего Каплан, опроверга изказванието, като уточни, че още по време на фотосите на Desire е знаел, че сцената може да провокира дискусия и по тази причина е снимал напълно бекстейджа на събитията. „ Тези деца имаха контакт само с учителите си по актьорско майсторство. Те, в действителност, копират държанието на каубой, който гледат по малкия екран. Момичетата по този начин и не схващат какво вършат, те просто копират “, безапелационен е Каплан.

От Netflix към момента не са коментирали проблема.

Това не е първият път, в който родителският съюз упорства за премахването на продукция от стрийминг платформата. Преди към година организацията се разгласи и против сполучливата тийн драма „ 13 аргументи за какво “, проследяваща събитията към самоубийството на младо момиче.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР