Като цяло мерките за зелените сертификати са правилна стъпка, защото

...
Като цяло мерките за зелените сертификати са правилна стъпка, защото
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Ако се направи коалиция "Антимерки" тя веднага ще направи правителство с пълно мнозинство

" Като цяло ограниченията за зелените документи са вярна стъпка, тъй като броят на инфектираните и умрелите пораства толкоз бързо, че в случай че не бяха въведени, скоро щяхме да изпаднем в пагубно състояние .
Но това трябваше да се каже и да стане още през авгус т, че всички лекари, медици, учители, държавни чиновници, да имат подготвеност, че през есента ще могат да вървят на работа единствено със здравни селтификати ", сподели пред БНР Любомир Аламанов   от Център за разбор и спешни връзки.

" Всички политически сили трябваше да плануват това, а не в този момент всички да желаят оставка на министъра. Даже имаше гръмък консенсус от всички партии през вчерашния ден по ограниченията. Ако се направи коалиция " Антимерки " тя незабавно ще направи държавно управление с цялостно болшинство .

По думите на Аламанов доверието в науката и разсъдъка последните много години се измести от крещяши политици . Шаманството не може да е заместител на науката. Ние се отвън картата на цивилизационния избор ", счита Аламанов.

Според него у нас има изчакване до последния миг заради боязън от непопулярни ограничения. Но разговорът с Министерство на здравеопазването не би трябвало да стопира.

" Хора, умират деца! Ако стане като в Румъния, какво вършим? Това е значимият въпрос, а не дали ще можем да пием пиво на открито... ", съобщи още информационният специалист Любомир Аламанов.

Той съобщи, че лекари, учители и държавни чиновници трябваше да бъдат наложително имунизирани .

Още по тематиката в звуковия файл.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР