Като пример за твърдата си позиция към Москва Тръмп посочи

...
Като пример за твърдата си позиция към Москва Тръмп посочи
Коментари Харесай

Тръмп След Срещата С Путин: Никога Не Е Имало Президент, Който Е Бил Толкова Твърд По Отношение На Русия Като Мен

Като образец за твърдата си позиция към Москва Тръмп уточни американските наказания против Москва и експулсирането на хипотетични съветски шпиони от Съединени американски щати.

По-рано президентът на Съединени американски щати се отметна от думите си на общата конференция с Путин в Хелзинки, с които сложи под подозрение заключенията на разследващите служби на Съединени американски щати, че Русия се е намесвала в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година

Днес на въпрос през днешния ден дали Съединени американски щати не престават да са " цел " на Русия, Тръмп поклати глава и отговори: " Не " и влезе в несъгласие с предизвестията на шефа на американските разследващи служби Дан Коутс за заплаха от хакерски атаки по отношение на идните междинни избори в Съединени американски щати.

По-късно обаче Белият дом изясни, че когато президентът е дал отговор по този начин, имал поради, че няма да дава отговор на повече въпроси, а не, че не е допустима съветска интервенция в американските избори, съобщи Ройтерс.

" Президентът и неговото държавно управление работят старателно, с цел да създадат по този начин, че Русия да не може да се намеси в нашите избори, както направи в предишното. Той счита, че сигурно американските избори още веднъж ще бъдат тяхна цел ", акцентира говорителката Сара Сандърс и добави, че " опасността към момента съществува ".

Преди съвещанието на държавното управление Доналд Тръмп съобщи, че европейската му обиколка, в това число срещите в НАТО, срещите с английското управление и съветския президент, са били " голям триумф ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР