Като поредното политическо заяждане оцени вицепремиерът и социален министър Деница

Като поредното политическо заяждане оцени вицепремиерът и социален министър Деница ...

Сачева за упреците на президента: Поредното политическо заяждане.

Като "поредното политическо заяждане" оцени вицепремиерът и социален министър Деница Сачева думите на президента , че българите умират не заради , а заради хаоса в управлението на кризата.

Томислав Дончев: Правителството успява да управлява кризата Томислав Дончев: Правителството успява да управлява кризата
"Да, имаме списък с допълнителни мерки, но считаме, че към днешна дата няма нужда да бъдат предприети. За да се случи това, трябва да ...
"Не приемаме нито една от критиките на президента, защо той е човекът, който в целия си мандат не беше в състояние да произведе един хартиен документ. Не чухме конкуренция на нито една от нашите идеи. Това е поредно политическо заяждане, с което само се руши доверието в институциите", каза министър Сачева в кулоарите на парламента, цитирана от .
Тя защити бюджета за 2021 г., който прие окончателно парламентът вчера. Още днес в сайта на Агенцията по заетостта ще бъдат качени документите за кандидатстване по новата мярка 80 на 0, при която ще се изплащат по 24 лв. на ден на работниците в неплатен отпуск през предстоящия локдаун. От понеделник ще може да започне кандидатстването, увери вицепремиерът.
До 12 декември ще могат да получат парите си всички, които са били затворени от 28 октомври, обеща още сачева Сачева и добави: "Ще направим всичко възможно колкото могат повече хора да получат парите си преди Коледа."

Източник: actualno.com