Като погледнем назад винаги можем да видим пропуснатите шансове. Тези

...
Като погледнем назад винаги можем да видим пропуснатите шансове. Тези
Коментари Харесай

Ако бяхте инвестирали в тези три неща преди 10 години щяхте да сте богати днес

Като погледнем обратно постоянно можем да забележим пропуснатите шансове. Тези неща могат да ни послужат като положителни уроци за бъдещето. В тази публикация ще разгледаме три неща, в които в случай че бяхме вложили пари преди 10 години, през днешния ден щяхме да пием бира на някой плаж и да не се тревожим изключително доста за живота.

Вижте кои са те: 
 1100 задържани в Китай за пране на незаконни приходи посредством криптовалути 1100 задържани в Китай за пране на незаконни приходи посредством криптовалути
В Китай са задържани повече от хиляда души за потребление на облагите от закононарушения за закупуване на криптовалути, обявиха чиновници...

1) Криптовалути - в случай че питате хората ще срещнете разнообразни отзиви за криптовалутите. Истината е, че полемиката за тяхното бъдеще, действителна стойност, далавера и редица други въпроси продължава всеки ден и става все по-яростна. От друга страна е реалност, че в случай че преди 10 години бяхме вложили 1000 $ в Bitcoin, да вземем за пример, то през днешния ден щяхме да сме милионери. Следете забавните трендове и се опитвайте да хванете гребена на вълната. Една дребна сума вложена в вярната криптовалута през днешния ден след време може да ви подсигурява положителни старини. Разбира се, монетата има и друга страна - скоро излезе публикация, която сподели, че от посочените за 50 най-перспективни криптовалути през 2016-та година единствено 8 не престават да съществуват. 

2) Акции на софтуерни компании - акциите на огромните компании в Съединени американски щати летяха нагоре през последните години. Ако преди 10 години бяхте поставили пари на Амазон, Тесла или друга от този вид компании, то през днешния ден щяхте да се радвате на доста огромна облага. Инвестициите в акции постоянно изискват повечко капитал и схващане на материята, само че най-много самообладание и дълготрайно гледане на нещата. 10 години е добър небосвод от време, с цел да оценим това. 

3) Недвижими парцели - правилно, че това не е нещо, за което даваме пари всеки ден, само че вложенията в недвижими парцели, които са направени преди 10 години през днешния ден наподобяват ужасно рентабилни. На някои места повишението на цените е просто потресващо! Има хора, които при миналата финансова рецесия съумяха да се снабдят с парцели на положителни цени и през днешния ден просто живеят умерено като ги продават. Ако имате капитал следете трендовете на пазара и се оглеждайте за добра опция. 

Това са три благоприятни условия, които изпуснахме преди 10 години. Нека след 10 години не гледаме обратно още веднъж със страдание. 
 Комисия за защита на конкуренцията санкции компания за криптовалути с близо 200 000 лв. Комисия за защита на конкуренцията санкции компания за криптовалути с близо 200 000 лв.
Комисията за защита на конкуренцията санкции българската платформа за обмяна на криптовалути Bonex.bg с близо 200 000 лв. за заблуждаващ...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР