Като организация, която работи за прилагане принципите на доброто управление

...
Като организация, която работи за прилагане принципите на доброто управление
Коментари Харесай

Прозрачност без граници иска гаранции за вота в чужбина

Като организация, която работи за използване правилата на положителното ръководство и използването на демократичните стандарти в изборния развой, Асоциация „ стартира гражданска самодейност за наблюдаване на идните избори за Народно заседание. Това се споделя в известие на организацията до медиите. Ето какво още написа в него:
При реализирането на тази самодейност сме ръководени от устрема да спомагаме за почтени и демократични избори, с високо присъединяване на гласоподавателите и бистрота на изборния развой. Нашите старания ще бъдат са ориентирани към: реализирането на цивилен надзор върху активността на институциите по подготовка и осъществяване на изборите; мониторинг на предизборната кампания; поощряване на гражданското присъединяване и отбрана правата на жителите при практикуване на техните права.
 Прозрачност без граници: Преброяването на гласовете на изборите да се прави в районни центрове Прозрачност без граници: Преброяването на гласовете на изборите да се прави в районни центрове
Ние настояваме броенето на бюлетините да се прави в Регионални преброителни центрове. Този модел за организация на изборния развой година..
В тази връзка през днешния ден Асоциация „ Прозрачност без граници “ изпрати писмо до Министерство на вътрешните работи, с копие до Централната изборна комисия, с което слага значими въпроси по отношение на подготовката на изборите в чужбина и основаването на гаранции за изборните права на нашите сънародници в чужбина.
Към сегашния мейл е прибавен цялостният текст на писмото, който е наличен и от уеб страницата на организацията на адрес:.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР