Като опит за дестабилизиране на клуба в най-важния момент -

...
Като опит за дестабилизиране на клуба в най-важния момент -
Коментари Харесай

"Левски": Опитват се да дестабилизират клуба в най-важния момент

Като опит за дестабилизиране на клуба в най-важния миг - по този начин управлението на " Левски " разчете появилите се информации, че треньорът Славиша Стоянович може да напусне тима, с цел да поеме " Олимпия " Любляна.

" Сините " излязоха с публична позиция няколко часа откакто експертът се обърна към почитателите и съобщи, че сега е треньор на отбора от стадион " Георги Аспарухов " и е предан на работата си.

„ Левскари,

Обръщаме се към Вас след появилите се информации в медийното пространство засягащи „ ПФК Левски “. Уверяваме Ви, че това са опити клубът да бъде дестабилизиран във значим миг, какъвто е зимната подготовка на тима. Славиша Стоянович е треньор на „ Левски “ и прави отговорно работата си като подобен.

„ САМО ЛЕВСКИ “

„ ПФК ЛЕВСКИ “, пишат " сините ".

Снимка: Lap.bg

Стоянович се завърна в клуба през ноември 2020 година, като оттогава " Левски " записа 1 победа, 1 тъждество и 3 загуби. Тимът е на 9-о място в класирането на Първа лига.

Специалистът не се появи на първата подготовка за 2021 година на " сините ", като от щаба му обявиха, че има лек здравословен проблем и ще се причисли към футболистите по време на лагера в Хърватия.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР