Като най-важен акцент поставям върховенството на закона и с моите

...
Като най-важен акцент поставям върховенството на закона и с моите
Коментари Харесай

Стефан Янев с първи думи: Не съм човек, който дава празни обещания

Като най-съществен акцент слагам върховенството на закона и с моите сътрудници се сплотяваме към мотото – честност, бистрота и професионализъм. Това съобщи служебният министър-председател Стефан Янев от Гербовата зала на президентството при показване на служебния кабинет от президента Румен Радев.
" За мен да бъда длъжностен министър председател е висока чест и отговорност. Не съм човек, който дава празни обещания, ще работя честно при съблюдаване на господство на закона, за жителите и в интерес на жителите ", увери служебният министър председател.
Основен приоритет ще бъдат честните и свободни избори при съблюдаване на законовите разпореди . Той чака отговорно отношение на всички институции, като служебният кабинет ще бъде праволинеен в това отношение.
 Радев показа кабинета и разгласи, че чака опозиция от статуквото (ВИДЕО) Радев показа кабинета и разгласи, че чака " опозиция от статуквото " (ВИДЕО)
България към този момент има ново - служебно държавно управление, назначено от президента Румен Радев. Това се случи откакто партиите в 45-ото Народно...
Служебният министър председател увери, че ще даде всичко от себе си, както и всички негови служебни сътрудници, да стартират процеса по решение на проблемите. съобщи, че ще възвърне част от изгубеното доверие към институциите.
Той увери, че служебният кабинет ще упорства всички институции да работят при цялостна бистрота и отчетност пред жителите в техен интерес , като ще положат нужните старания за ефикасна връзка, което обществото чака за по-смислено говорене и деяние. Само с общи старания могат да бъдат реализирани резултати, да подадат ръка и да възстановят разговора с дребния и междинен бизнес, обиден от пандемията, настоя Янев.
Малките и междинни предприятия са главен шеф и обезпечават прехраната на редица български фамилии, регистрира Стефан Янев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР