Като най-бързо развиващият се през 2018 година бранд за защитени

...
Като най-бързо развиващият се през 2018 година бранд за защитени
Коментари Харесай

Blackview BV5500: най-модерният и здрав смартфон

Като най-бързо развиващият се през 2018 година бранд за предпазени смарт телефони, Blackview е добре прочут със своите телефони от водещата серия „BV“, като най-новото допълнение към нея е BV5500. Телефонът ще се опита да завоюва сърцата на потребителите със своя грациозен дизайн и естетична конструкция на корпуса. Това е глътка чист въздух в претъпкания пазар на смарт телефони и отлично начало, в случай че сте нов за Android платформата. Но най-интересният миг при този смарт телефон ще е цената.



Разликите от другите смарт телефони стартират още с външния тип. Подобно на неповторимия дизайн на смарт телефона Black Shark на Xiaomi, новият Blackview BV5500 предлага издръжливост и личен, неповторим дизайн с тънка ергономична рамка, с която захващането и задържането на телефона е доста комфортно.

Blackview BV5500 е оборудван с 5,5-инчов екран със съответствие на страните 18:9, предпазен със закаленото стъкло Corning Gorilla 3. Дизайнът и размерът са подобаващи както за мъже, по този начин и за дами, а освен за работещите навън. Заоблените ръбове на извитите алуминиеви рамки усъвършенстват общото усещане.

Ето какво знаем за Blackview BV5500 към сегашен ден. Защити от неподходящите външни условия: IP68, IP69K и MIL-STD-810G документи. Двойна съществена камера на Sony с резолюция 13 МР, 4400 mAh батерия, и операционна система Android 8.1. Считаме, че Blackview BV5500 ще бъда най-евтиният предпазен смарт телефон в света от този клас, в който е обърнато изключително внимание към детайлите и дизайна.



Както постоянно, Blackview продължава наклонността да предлага най-разнообразни артикули, които се харесват на доста хора. Официалният уеб страница на компанията е http://blackview.hk/. Засега BV5500 не е показан публично и би трябвало да изчакаме малко, с цел да разберем повече детайлности.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР