Като лош късмет - така ръководителят на Специализираната прокуратура Иван

...
Като лош късмет - така ръководителят на Специализираната прокуратура Иван
Коментари Харесай

Показният арест на кметицата на Младост бил лош късмет

Като " неприятен шанс " - по този начин ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев дефинира показния арест на кмета на регион " Младост " Десислава Иванчева.

„ Това е неприятен шанс – неприятен шанс за нас, проверяващите, и ние имаме фамилии, никой от нас не желае да стои пред цяла България и да прави тези дейности. Това е стрес и за обвинените и фамилиите им. Не сме отговорни, че госпожата, заместникът й и медиатора взеха решение да се срещнат в центъра на София, да извикат изнуденото лице, да вземат парите, да си ги разхвърлят в едно кафе и по-късно да тръгнат по този маршрут ”, съобщи Гешев пред BTV.

По думите му не е имало по какъв начин да се поеме риска със с 70 000 евро, които не са благосъстоятелност на проверяващите и по тази причина се е работило при първия вероятен миг.

Според него законовите текстове са причина за многочасовия обществен арест на кметицата на „ Младост ” Десислава Иванчева, а нищо от казаното от нея и юристите й във връзка неуредици при спецакцията не дава отговор на истината.

Той изясни, че по закон при осъществяването на претършуване, то се прави единствено в наличието на лицето, което употребява обекта, в тази ситуация – служебният автомобил на Иванчева, който беше спрян от полицията и 5-6 часа остана дружно с Иванчева и нейната заместничка пред Спортната палата. Пред погледите на хиляди жители и в директния ефир на малките екрани.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР