„Като Кончита получавам всичко, което ми е нужно – слава,

...
„Като Кончита получавам всичко, което ми е нужно – слава,
Коментари Харесай

ЧУДО: Кончита Вурст стана мъж

„ Като Кончита получавам всичко, което ми е нужно – популярност, пари, внимание, фотосесии, нескончаеми предложения за изявленията. В мен обаче продължава да живее и Томас, непретенциозно и скучно момченце”. Така астрийският реализатор Томас Нойвирт разяснява раздялата с облика на Кончита Вурст.

„ Един ден, когато се трансформира в гнусен, остарял трансджендър, Кончита ще си отиде и ще остане единствено Том”, показа преди години астрийският реализатор. Явно този миг е настъпил, тъй като от дамата с брадата няма и помен, написа „ Телеграф”.

През 2014 година, Кончита Вурст се трансформира в сензация и стана шлагер на „ Евровизия”, появявайки се с рокля, гъсти черни кичури и брада.

Ексцентричния реализатор разгласява в персоналния си инстаграм профил поредност от мъжки фотоси тези дни, с които бележи цялостната си смяна.

Допреси няколко седмици той се подвизаваше с дълга черна коса и брада, като разгласи, че счита да убие Кончита. След това блестна още веднъж с рокля и черна брада, само че към този момент с обръсната глава.

Към днешна дата музикантът е с платиненоруса коса, брада и спортни облекла. И наподобява толкоз доста като възрастен мъж, че не оставя никакви подозрения за пола си.

„ Преди няколко дни беше красиа брюнетка, след това подстрига косата си късо. Накрая нула номер, а в този момент си блондин. Не знам какво си”, разяснява почитател на спорната Кончита.

В последно време Томас Нойвирт настойчиво трансформира визиите си и очевидно не е решил какъв желае да бъде. През февруари тази година той обръсна главата си и показа това с всичките си почитатели в обществените мрежи.

И в случай че до неотдавна дългите рокли и изрязаното деколте бяха запазена марка на Кончита, то русите кичури, брадата и раздърпаните облекла очевидно са новият жанр за Томас Нойвирт.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР