Като имаме предвид, че красотата е субективно понятие. Щом той

...
Като имаме предвид, че красотата е субективно понятие. Щом той
Коментари Харесай

4-Те Неща, Които Мъжа Бленува В Жената

Като имаме поради, че хубостта е субективно разбиране. Щом той ви е избрал, значи изрично ви счита за красива. Въпросът е да не се отпускате прекомерно. Поддържайте се, грижете се за себе си. И поради него и поради вашето лично самочувствие.

Мъжете в действителност желаят дамата до тях да бъде умна

Нека създадем разграничаване от интелигентната жена и тези прочувствено комплицирани бърборани, които се считат за такива. Интелигентната жена знае по кое време и какво да каже. Знае и по кое време би трябвало да замълчи. Може да беседва на доста тематики, има маниери, упоритости и не е вманиачена в това постоянно да става нейното.

Мъжете в действителност желаят дамата до тях да им бъде другар

За мощния пол доверието и фактът, че могат да споделят и разчитат на половинката си, са от първостепенна значимост. Не очаквайте той да ви се жалва всеки ден за щяло и нещяло или да бъде прекомерно прям по отношение на паниките и проблемите си. А и не е нужно да е подобен. Важното е просто да знае, че когато реши да бъде, може да го направи без никакво терзание.

Мъжете в действителност желаят дамата до тях да умее да балансира

Не да се отдава изцяло на работата си. Или противоположното – да се вманиачи в него и връзката и да не го остава и за секунда намира. Мъжете обичат, когато жена им преследва задачите си и реализира триумфи. Но дружно с това, тя не трябва да ги подценява. Сексуалният живот също би трябвало да е наред. Търсете салдото, девойки – работа, обич, деца, другари, занимание. За всичко би трябвало да има време!/ беу.бг

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР