Като финализираме писменото споразумение, тогава ще обсъждаме постове, министри и

...
Като финализираме писменото споразумение, тогава ще обсъждаме постове, министри и
Коментари Харесай

Не сме коментирали имена и постове, категорична е Нинова

Като завършваме писменото съглашение, тогава ще обсъждаме постове, министри и имена. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в коридорите на Народното събрание във връзка с окончателния вид на съдружното съглашение. 

По думите ѝ има нанесени корекции по документа и би трябвало да се види финалният вид, като това ще се случи още през днешния ден.

" Никога не сме обсъждали министерство на държавните предприятия, това беше подправена вест или неприятна интерпретация. Винаги сме говорили за министерство на стопанската система и промишлеността ", разясни Нинова във връзка с спряганото " Министерство на държавните предприятия ".

" От мандатоносителя знаем, че подписването е поотделно, за нас е по-добре общо сключване – лидерска среща, да седнем всички и да почистим противоречивите въпроси. До този миг няма покана за общо сключване, били сме канени за настрана сключване, в случай че има смяна, за нас би било още по-добре ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.
Правителство ще има до края на седмицата – оптимизъм в Народното събрание, само че не групов
В очакване сме на финалния вид на нашето съглашение, с цел да може да мине през партийните органи за утвърждение. Надявам се през днешния ден до о...

" Все още не е планувана дата за Националния съвет на партията, защото първо би трябвало да се видят новите елементи в окончателния вид на съдружното съглашение ", съобщи още тя. 

Нинова разяснява и тематиката със достъпа до Народното събрание със зелени документи.

" Въпросът със зеления документ в Народното събрание не е решен, остава този въпрос провесен ", уточни Нинова.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР