Като член на историческото кралско семейство с блестяща кариера в

...
Като член на историческото кралско семейство с блестяща кариера в
Коментари Харесай

Плейбой принцът, за когото никой не говори

Като член на историческото кралско семейство с блестяща кариера в региона на финансите и прочут със своите звездни събития, които провежда, принц Венцеслав от Лихтенщайн има какво да предложи на своя евентуален сътрудник. Въпреки това 47-годишният принц продължава да търси " единствената ".
 Принц Луис, кралица Елизабет II и какво си споделиха по време на Парада на знамената
Принц Луис - новата звезда на кралското семейство

Защо всички обожават най-малкия наследник на Уилям и Кейт

Венцеслав, наследник на частния банкер принц Филип от Лихтенщайн и племенник на ръководещия принц Ханс-Адам II, в никакъв случай не се е женил и не е имал деца, за разлика от своите братя Александър и Рудолф.

Последната обществена връзка на принца, който живее в Лондон, беше преди съвсем 20 години, когато той излизаше три години със зашеметяващия " ангел " на Victoria`s Secret Адриана Лима.

Двойката се среща сред 2003 и 2006 година и бързо заема както своето място в обществената сцена в Ню Йорк, по този начин и това на страниците на клюкарските списания. Страстно влюбени Венцеслав и Адриана постоянно бяха снимани да се целуват и прегръщат на обществени места.

През десетилетията от този момент той беше заснеман постоянно с разнообразни и известни дами, в това число моделът от Sports Illustrated Барбара Палвин, само че сякаш никоя от връзките му не стана сериозна.

И наподобява, че трайната обич за него си остава все по този начин неуловима. И до момента в който принцът продължава да търси своята обич, да забележим малко информация за корените му.

Основано преди повече от 300 години, княжество Лихтенщайн е най-малката европейска нация. Всички живи членове са потомци на нейния създател, принц Йохан I, който е бил признат в Рейнската конфедерация през 1806 година от Наполеон, като тогава са сложени и основите на суверенитета.

Въпросът за суверенитета остава значим за нацията, която има население от едвам 38 137 души и се простира единствено на 160 квадратни километра повърхност.

Управляващият принц Ханс-Адам II е изключително предан на самостоятелната външна политика на Лихтенщайн. Под негово управление Лихтенщайн се причислява към Организацията на обединените народи (ООН) през 1990 година и към Европейското икономическо пространство (ЕИП) през 1995 година
 Ханс-Адам II

Ханс-Адам II

Ханс-Адам II има трима сина и една щерка. Най-големият принц Алоис, на 54 години, е правоприемник на трона на Лихтенщайн.

Като втори наследник на ръководещия принц , Филип, бащата на Венцеслав, би трябвало да изкова личния си път в живота.

Учи в университета в Бон и университета в Базел, преди да се причисли към борда на шефовете на LGT Group - институция за частно банкиране и група за ръководство на активи, благосъстоятелност на Княжество Лихтенщайн. Той е ръководител на групата от 2001 година, която има 3000 чиновници.

Филип се дами за белгийската аристократка Изабел де Л`Арбре де Маландер през 1971 година, от която има три деца - Александър, Рудолф и Венцеслав.

Принц Александър се дами за Астрид Барбара Кол през 2003 година и двамата имат една щерка. Междувременно принц Рудолф има две дъщери и един наследник със брачната половинка си Илхан Тилсим Танберк, която е родом от Турция.

За разлика от братята си, Венцеслав, който към този момент е на 47 години, не може да се похвали със семейство. Той обаче има сполучлива кариера. Следвайки стъпките на татко си във финансите, приключва парижкия университет Пари-Дофин.

Започва кариера в региона на финансите, работейки в отдела за дялово присъединяване на Goldman Sachs, преди да се реалокира в американския конгломерат General Electric в отдела за сливания и придобивания на компанията. По-късно се реалокира в консултантската активност по корпоративни финанси.

През 2016 година е назначен за основен изпълнителен шеф на лондонския фонд управител Dalton Strategic Partnership. Напуска компанията през февруари 2021 година

Въпреки че Венцеслав избира да не излага на показ персоналния си живот - акаунтът му в Instagram е частен и има единствено шепа почитатели - принцът продължава да се появява на кралски сватби и благотворителни събития.
 Принц Андрю, Орденът на жартиерата и ще се появи ли той на формалното събитие
Ще излезе ли принц Андрю от сянката на фамилията

Средният наследник на Елизабет ще взе участие в тържествено събитие

През годините е забелязван да участва на събитие за набиране на средства в Лувъра, да купонясва на частно празненство във Версайския замък и да беседва с Том Круз и Кейти Холмс на афтърпартито след Оскарите на Vanity Fair през 2007 година

В края на 2021 година Венцеслав беше видян с нова жена до себе си на следващото благотворително събитие , напомнят от Daily Mail. Тъй като принцът не беше засичан с въпросната дама по-късно, по всико проличава, че връзката им е завършила и Венцеслав продължава да търси своята принцеса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР