Като част от стратегията за подготовка на успешни кадри на

...
Като част от стратегията за подготовка на успешни кадри на
Коментари Харесай

BILLA България търси нови таланти за стажантска програма

Като част от тактиката за подготовка на сполучливи фрагменти на пазара на труда, BILLA България започва своята годишна стажантска стратегия. Отворените позиции са в отделите „ Счетоводство “, „ Контрол на фактури “, „ Управление на категориите “ и „ Недвижима благосъстоятелност “, а обявата е оповестена в кариерния уебсайт www.jobs.bg. Необходимите качества, които има идеалният претендент, включват приключен трети курс на образование в бакалавърска стратегия в региона на стопанска система, търговия, финанси, положителни компютърни умения и знания на английски/ и немски език, висока мотивация и адаптивност.  
Чрез своята стажантска стратегия, BILLA дава опция на младежи да придобият професионален опит и да получат благоприятни условия за кариерно развиване. В допълнение, веригата предлага трудов контракт за интервала на стажа, атрактивно заплащане и обществени придобивки, от които се възползват и останалите чиновници на компанията.
 Как помагаш на български фамилии, до момента в който пестиш при извършване на покупки? Как помагаш на български фамилии, до момента в който пестиш при извършване на покупки?
Зачеването на дете е едно от чудесата на света, на живота и на любовта. Но ориста не всеки път ни дава наготово това, което желаеме и което...
Над 110 младежи са минали през тази самодейност в интервала 2009 – 2020 година Дори през предизвикателната 2020 година, 11 стажанти сполучливо се включват в активността на веригата и пълноценно спомагат в счетоводните, комерсиалните, управническите и маркетинговите действия. От началото на 2021 година, пет нови гения се причисляват към екипа на компанията с готовност за кариерно развиване.  
„ За нас, в BILLA, е значимо да поддържаме стимулираните младежи, които се намират при започване на своя професионален път. С горделивост можем да заявим, че от старта на първата стажантска стратегия до през днешния ден, повече от 40% от стажантите ни са назначени на непрекъснати позиции. Занапред също ще работим за основаване на нови кариерни благоприятни условия за младежи, приветствайки ги измежду своите екипи, “ показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.  
Резултатите от досегашния опит на компанията по годишната стажантска стратегия са безапелационни. 22 души, стартирали своята кариера в BILLA като стажанти, са останали на непрекъсната позиция и не престават да се движат решително през вътрешната кариерна пътека. Част от тях са достигнали до позиции Мениджър или Ръководител на отдел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР