Като част от стратегията си за насърчаване на българските творци

...
Като част от стратегията си за насърчаване на българските творци
Коментари Харесай

„Инвестбанк“ АД е партньор на пътуващо лятно автокино Open air cinema


Като част от тактиката си за поощряване на българските създатели и актуалното българско кино, „ Инвестбанк “ АД се включва в ново премеждие.

Финансовата институция е сътрудник на пътуващото лятно автокино Open air cinema, което от 18 май потегли на турне в страната. Инициативата се организира за четвърта поредна година, а безплатните прожекции под звездите стартират от Асеновград и Луковит.
-->
Проектът е основан от артиста и продуцент Александър Сано и Васил Чорбанов през 2020 година Идеята за автокино се появява след първия локдаун в резултат на пандемията от Covid-19, която краткотрайно докара до затваряне на киносалоните в страната. Интересът към самодейността провокира засилен интерес освен в огромните районни градове, само че и в най-малките обитаеми места, където постоянно липсват киносалони и културни действия от този тип.

Подробна стратегия по дати и градове, както и заглавията на филмите, можете да намерите на формалния уебсайт на киното:.

Това не е първият план в поддръжка на българското кино изкуство, който „ Инвестбанк “ АД припознава. През 2022 година финансовият център на банката в град Шумен за малко се трансформира във кино фон, особено за фотосите на новата продукция на режисьора Стефан Командарев, озаглавен „ Уроците на Блага “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР