Като част от политиката си да насърчава и подкрепя предприемачеството,

...
Като част от политиката си да насърчава и подкрепя предприемачеството,
Коментари Харесай

Vivacom лансира специален пакет комбинирани услуги за малкия бизнес

Като част от политиката си да предизвиква и поддържа предприемачеството, Vivacom започва нова акция, която ще даде опция на дребния бизнес да усъвършенства разноските си и да бъде по-ефективен и конкурентоспособен. Специалното предложение, което телекомът прави за дребните компании се предлага в два разновидността и включва комбинирани мобилни услуги, високоскоростен оптичен интернет и лиценз Microsoft 365 Business на оптимална цена. По този метод бизнесмените получават всичко за своя бизнес на едно място, с обезпечено качествено обслужване от Vivacom, което ще улесни работните им процеси и ще им помогне да се оправят по-добре в динамичната и предизвикателна бизнес среда.  

Тройната комбинирана услуга включва Unlimited 100, оптичен интернет FiberNet със скорост до 600 Mbps за download и до 400 Mbps за upload, както и Microsoft 365 Business Basic лиценз. Пакетът е на промоционалната цена от 49,99 лв.  без Данък добавена стойност на месец, при подписване на 24-месечен контракт. С Unlimited 100 клиентите ще получат достъп до неограничени минути, мегабайти и SMS-и в България, както и 1000 MB роуминг в избрани мрежи в Сърбия, Северна Македония и Турция и цифров абонамент на Капитал за периода на контракта. Така бизнес клиентите на Vivacom ще имат безграничен достъп до бизнес вести, разбори, ранглисти на компании, отчети за промишлености и друга потребна информация от корпоративния свят.

Представителите на дребния бизнес имат опция да изберат и двойната комбинирана оферта, която съставлява композиция от мобилна услуга и закрепен интернет на стойност 39,99 лв. без Данък добавена стойност на месец при подписване на 24-месечен контракт. Предложението още веднъж включва мобилен проект Unlimited 100 и оптичен интернет FiberNet със скорост до 600 Mbps за download и до 400 Mbps за upload.

Подкрепата на Vivacom за бизнесмените не се лимитира само до специфичните пакети. Като приближен сътрудник на дребния бизнес за втора година телекомът показва в рекламната си акция бизнесмени от цялата страна. За Vivacom те са същинските „ Бизнес Великани ” поради огромните им старания и сериозния принос към българската стопанска система и развиването на обществото. Сред тях има дизайнери, танцови и спортни школи, заведения за хранене и доста други, като първите, които Vivacom ще показа са и.

Освен новите специфични оферти, Vivacom предлага редица други решения, които подкрепят активността на бизнеса - измежду тях са цифрови решения за оптимизация и повишение на успеваемостта на бизнеса, като облачна инфраструктура, ИТ съвещания, телевизия за бизнеса с права за обществено лъчение, онлайн магазин, основаване на уеб уебсайт, както и решения за отбрана против злотворен програмен продукт.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. Генерира годишни доходи в размер на близо 2,5 милиарда евро. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.
От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР