"Като астрологични предпоставки, колкото и странно да звучи в нашата

...
"Като астрологични предпоставки, колкото и странно да звучи в нашата
Коментари Харесай

Алена с нова прокоба за България чак до 2027 г. заради Радев!

"Като астрологични предпоставки, колкото и необичайно да звучи в нашата парламентарна република, актуалните президентски избори за по-важни от изборите за Народно заседание (НС). Причината е, че в случай че актуалният президент завоюва втори мандат, рецесията в България ще се проточи до 2027 година, без значение какъв брой държавни управления ще се сменят до тогава и с какъв брой ще се стопи народа ", това гласи астропрогноза на астроложката Светлана Тилкова – Алена за президентския избор на 14 ноември, представена от " ".

Ето какво още предсказа Алена за политическото бъдеще на България, президентския избор и мераклиите за "Дондуков " 2:

В момента България се намира в положение на безкръвна революция . В световната астрологична картина на разграниченото от ненавист българско общество примитивната експанзия на вдигнатия пестник има повече шансове за превъзходство от интелекта .

Суверенът взема решение. Всеки народ заслужава ориста си.

Румен Радев - Илияна Йотова


Композитната карта сред сегашния президент Радев и вицепрезидента Йотова за присъединяване им на президентските избори изпъква с едно значимо предизвестие . Хората, които им дават обещание поддръжка, персонална и на представляваните от тях обединения, мислят само за своя интерес, само че в това време се усещат излъгани и подведени от Радев и е изцяло допустимо несвоевременно изречена дума или деяние на двойката в акцията да потисне интереса и да надделее желанието за отплата .

В тази връзка заявката за присъединяване в изборите импортирано на 11 октомври под № 11 и решението на ЦИК 711 не работят в интерес на Радев-Йотова, тъй като страстта, която няма да са способни да прикриват ги води към кармичната отплата с целия народ, даже и с хората, които ги припознават като собствен избор . Изненадващо за мен изобретение в звездната карта е, че според астрологичните аспекти двойката разчита на първо място на поддръжка на най-възрастното население , което е най-потърпевшо от икономическата обстановка в България. Но, за този нравствен абсурд няма лекуване .

Бюлетината с осцилация 6 постанова да се стабилизира постигнатото, което е наново удостоверение, че погледа на двойката е насочен към предишното, към възрастните генерации и че задачата е непременно да се резервира съществуващото статукво .

Астрологичният късмет на тази двойка действително съществува, освен това не е дребен, само че не им подсигурява победа на изборите . Е, по тази причина са изборните машини, с чиято операция двойката Радев – Йотова може да завоюва още на първи тур . Пропуснат ли момента операциите на втория тур ще са прекомерно рисковани и успеха няма да е за тях .

Анастас Герджиков - Невяна Митева

Тази кандидатпрезидентска двойка би трябвало да е идеално комбиниране сред характери, общи цели и визия сплотяваща мислещите с главите си хора , а не тези, за които форматираните страсти са вариация на разумното умозаключение.

Анастас Герджиков е роден на дата, която го прави целеустремена персона, само че в това време го зарежда на моменти с неоснователно твърдоглавие и дебелоглав, както и с неумение в непредвидени обстановки, когато не е квалифициран да обмисля добре думите и дейностите си. Типична за него е всеотдайността и състрадателността, които обаче му печелят неприятели . Съдбовният му път на непрекъснати компликации и тествания има за цел да потисне заложеното от датата му на раждане и да го трансформира в хармонична персона.

Партньорката му в претендент президентската двойка е родена в постоянен земен знак, под въздействие на осцилация, която на моменти от прекомерно тактична я трансформира в нетактична и подготвена да си каже всичко, което мисли, даже и в своя щета . Съдбовния ѝ път я трансформира в човек на реда, на разбирателството.

Интересни са две съвпадения при заявката за регистрация в ЦИК и двете подвластни на осцилация 7 – тяхната борба ще е посредством разсъдък, а не с експанзия и със сериозното предизвестие да овладяват страстите си . Това значи, че при директен спор с Радев, няма да е мъчно, Герджиков да бъде ваден от равновесие, тъй като Радев в никакъв случай не приказва всъщност, той иронизира, унижава и със жлъч атакува, с цел да прикрие незнанието си .

Композитната карта да тандема е притежател от една страна на компликации, само че от друга като обща осцилация на умеене да поддържат връзка с хората и да печелят тяхното доверие. Негатив на тази осцилация е от време на време и спорното говорене, в случай че може да се харесат на всички, което е невероятно и по евентуално е да отхвърлен мнозина. Кампанията следва и в случай че си избистрят визията, ще избегнат този сериозен негатив .

Композитната карта с изборния ден е притежател на позитивни промени, основаване на положителна карма за целия народ, опит за единство и помиряване на разграниченото ни общество. Отличен късмет, в случай че избегнат негативите .

Изборната бюлетина подвластна на осцилация 16 е притежател на непоклатимост, честност по време на предизборната акция според повелята на двойното число. Деня на изтегляне на бюлетината е в композитна персонална година на разбор, в месец на кармична отплата и в ден на нови познанства. От Герджиков и Митева зависи да разпознават лъжливите и целящи да ги провалят в последния миг, в изборния ден .

Имат астрологичен късмет на втори тур да завоюват , само че не сами, а благодарение на рамото, което ще ги поддържа.

Лозан Панов - Мария Касимова – Моасе


Астрологичните конфигурации не им дават късмет за победа един път, и повторно, в случай че двамата по едно и също време вършат предизборна акция не по късно от третия й ден на по близкото си делово общение ще са си разменили остри думи и ще са покълнали предвестниците на взаимната им нетърпимост. Абсурдна до гротеска е тази двойка .

Лозан Панов, роден в огнен знак, на импулсивна дата, инатлив до степен да застава против себе си и да е в цялостно несъгласие на писаните правила и закони , на Кармата и Съдбата се сблъсква с претендент вицепрезидент родена във Везни - видимо знак на хармонията и разбирателството, само че в действителност човек на непрекъснатото съмнение, с дразнещо изявена колебливост поради вибрацията в деня й на раждане, и по този начин изявено инатливо противоречие даже без причина, без значение какво демонстрира външния тип и държание. Бих споделила, г оркия Лозан Панов, някой огромен номер му е спретнал, дали преднамерено или от несръчност, не знам .

В кандидатпредидентската конкуренция неговата мотивация е да откри нова среда, в която да бъде оценен по достолепие , да получи същинско самопризнание за качествата си, тъй като без значение от високия му пост, той се възприема като непризнат както заслужава. Мотивацията на дамата е само материалната полза, която носи поста. Нищо друго .

Композитната карта за тази тяхна обща персонална година е притежател на компликации, подбудени от странични и непредвидени фактори, нездравословна припряност, предпочитание да завладяват гласоподавателите, макар че е непостижимо, все проблеми . От другите астрологични фактори ще загатна единствено най-важните.

Кампанията им ще е наситена с несъответствуващи контакти и обещания, само че без покритие . Заявлението на регистрацията за присъединяване в изборите е подадено още веднъж в персонална година на компликации, в месец на отрицателни промени и в ден на кармична отплата, която е непреодолима пречка в желанията им да завоюват.

Бюлетината с номер 19 е притежател на прибързана наслада от скорошно ново начало, изтеглена в тяхна персонална година на компликации, в месец на промени и в ден на безкрайни страсти.

Астрологичен късмет за победа по натурален път не съществува.

Мустафа Карадайъ – Искра   Михайлова



Неколкократните инспекции на изчисленията, които върших за тази кандидатпрезидентска двойка ме доведоха до непредвидения извод, че астрологични негативи и по сред им и във всички композитни карти в процеса на регистрация не съществуват . Само предизвестия, лесни за съблюдаване, като че ли Съдбата е на тяхна страна и невидимо е управлявала дейностите им .

Двамата сътрудници са родени в земни знаци и съумяват с разсъдък, успокоение и изчерпателен разбор да се оправят с компликациите и провокациите по пътя им. По време на акцията са в персонални интервали на компликации, подбудени от странични и непредвидени фактори, само че поради рутината и насъбран опит ще ги преодоляват без вреди.

Композитната им карта за тяхната сегашна персонална година им разрешава кармична отплата с неприятелите на Движение за права и свободи като цяло и с Румен Радев в частност . От тях се желае да се подчинят на Съдбата, която ще им даде потребните за тях ходове, да не прибързват, обещанията им да са действителни и изпълними, с цел да привлекат и гласоподаватели отвън Движение за права и свободи. Отново дублирам, най-важното е да не прибързват в нищо по време на акцията.

Решението на ЦИК за допускането на двойката до изборната конкуренция е още веднъж в тяхна персонална година на Съдбовно послушание, в месец на нова среда и интензивно другарство и в ден на промени. Все позитиви.

Бюлетината с номер 17 е още веднъж на кармична отплата, както и вибрацията в деня на композитната им звездна карта и дава обещание грижа за народа, освен за техните гласоподаватели, дава обещание обединяване, а не разцепление . Изтеглена е в персонална година на послушание, в месец на познанства и в ден на разбор и добра преценка на хората, които позволяват до себе си.

 Двамата сътрудници в президентската конкуренция са наясно, че няма да завоюват независимо борбата, макар че чудото може да се случи само че ще покажат на всички незаобиколимата значителност на Движение за права и свободи в българското общество, с помощта на която те ще наклонят везните към успеха на предпочетения от тях претендент. Такива са естествените планетарни заложби, а явно съумяха и ослепително да обезвреждат приключването на гласове от партията посредством манипулиран машинен избор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР