Катерина Тихонова рязко влезе в медийното пространство през лятото и

...
Катерина Тихонова рязко влезе в медийното пространство през лятото и
Коментари Харесай

Анализатор: Путин готвел дъщеря си Катерина за свой наследник

Катерина Тихонова внезапно влезе в медийното пространство през лятото и пое значим пост в Съюза на индустриалците

Руският президент Владимир Путин готвел щерка си Катерина Тихонова за собствен правоприемник, оповестява съветският анализатор и политолог Абас Галямов. Според него има косвени доказателства за това, че държавнят глава е стартирал процеса за предаването на властта на втората си дъщеря.

Галямов акцентира, че още през лятото е почнало видимо неоснователно промотиране на Катерина, която е била назначена на позиция, даваща мотив за размисъл – ръководител на Руския съюз на индустриалците по въпросите на вноса. Точно това звено, поради наложените над Русия наказания, се оказва най-важнто за страната в последните месеци. Това би дало на Тихонова и забавен първичен подтик в политическата кариера, като елементарно медиите могат да я показват като жена с огромни заслуги за „ спасяването на съветската стопанска система ”.

Има и втора причина, споделя политическият анализатор. Според него Путин смята себе си за „ най-великия съвременен политик ”, а като подобен желанието му е властта да остане в „ фамилията ”.

Въпреки това мнението на огромна част от руснаците е, че не е добра концепция Тихонова да поема властта. Това обаче видимо няма изключително значние.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР