Катерина Граматикова е заместник-министър на отбраната в служебното правителство, назначена

...
Катерина Граматикова е заместник-министър на отбраната в служебното правителство, назначена
Коментари Харесай

Коя е Катерина Граматикова - заместник-министър на отбраната в служебното правителство

Катерина Граматикова е заместник-министър на защитата в служебното държавно управление, назначена със заповед на министър-председателя Гълъб Донев от 3 август.

Катерина Граматикова приключва Юридически факултет на Софийския университет през 2002 година През 2008 година специализира Общностно право на конкуренцията към King’s College, Лондон, и Корпоративно право на Съединените щати и Международно контролиране на търговията към Бостънски университет, филиал Лондон.

Професионалното си развиване стартира като специалист в Комисията за защита на конкуренцията, дирекция „ Антитръст “. През 2007 година се причислява към екипа на адвокатско сдружение „ Добрев и Люцканов “, от което е част до декември м.г. като съучастник. От декември м. година досега е шеф на политическия кабинет в Министерството на районното развиване и благоустройството.

Специализира в региона на конкурентното право, публични поръчки, енергетика и възобновими енергийни източници, корпоративно право и финансови пазари.

Председател е на Националния комитет на Международния съюз на юристите за България (Union Internationale des Avocats (UIA)). От 2012 година до 2015 година е преподавател в Центъра за образование на юристи "Кръстьо Цончев " към Върховен административен съд, като организира образования на тематики, касаещи използването на Закона за публичните поръчки.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР