Катерина Дойчева спечели бронзов медал в категория до 78 килограма

...
Катерина Дойчева спечели бронзов медал в категория до 78 килограма
Коментари Харесай

Катерина Дойчева с бронз на Европейската купа по джудо в Румъния

Катерина Дойчева завоюва бронзов орден в категория до 78 кг при девойките на Европейската купа по джудо в Клуж-Напока (Румъния). Българката мина през репешаж, в който победи с ипон рускинята Лулия Буторина, а в борбата за бронзовия орден се наложи още веднъж с ипон над представителката на Швеция Гри Йонсон.

При юношите в каегория до 60 кг Любослав Григоров също стигна до репешаж, само че го загуби с ипон от представителя на домакините Попа Алешандру. В категория до 73 кг Йордан Тодоров също стигна до репешаж, само че там позволи проваляне с ипон от молдовеца Адриан Крияновший. На репешаж взе участие и Теодор Табашки в категория до 81 кг, само че той беше надвит в спомагателното време от представителя на Босна и Херцеговина Вук Елез. В категория до 90 кг двама българия стигнаха до репешажи, само че не съумяха да се доберат до медалите - Борислав Владов и Васил Динев.

В категория до 48 кг при девойките медалистката от Европейския олимпийски юношески фестивал Анастасия Балабан стигна до репешаж, само че загуби от румънката Ясмина Ковачиу с ипон. В същата категория Габриела Димитрова позволи проваляне в борбата за третото място точно от Ковачиу. В категория до 63 кг Йоана Манова беше победена в репешажа с ипон от представителката домакините Теодора Оприска Поп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР