Категорично заставаме зад президента. Това заяви в студиото на Панорама

...
Категорично заставаме зад президента. Това заяви в студиото на Панорама
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Категорично заставаме зад президента

Категорично заставаме зад президента. Това съобщи в студиото на " Панорама " ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка изнесените от прокуратурата СРС записи, за които се счита че има присъединяване президентът.

Според Нинова от наличието на СРС проличава, че няма никакво престъпление.
Корнелия Нинова, ръководител на Българска социалистическа партия: Оценяваме тази офанзива против президента като разрушение на държавността, виждаме я като част от развой да се затвори устата на хора с друго мнение, хора, които подлагат на критика, които самоуверено показват своята позиция.
Процес, тъй като той стартира преди години първо с офанзива към съпротива. Мои сътрудници бяха месеци наред проверявани - компроматни войни и така нататък, мина през публицисти, които бяха уволнявани и им бяха изключвани микрофоните в Министерски съвет. Продължи през протестиращи, които бяха снимани, вършат им се актове като да вземем за пример протестиращите във Видин, месеци наред ги водят по районни ръководства на Министерство на вътрешните работи на разпити за митинги, с цел да се стигне оня ден до обгазяването и най-сетне до най-високото ниво в страната. Това е развой на заплашване, на премахване по някакъв метод на тези, които имат друго мнение, подлагат на критика властта и имат смелостта да го изразят, продължи Нинова.

По думите ѝ министър председателят Борисов е изключил микрофоните в Министерски съвет, а актовете на протестиращите се вършат от Министерство на вътрешните работи.
Корнелия Нинова, ръководител на Българска социалистическа партия: Това е жанр, модел на ръководство, който оценяваме по следния метод - последна фаза на властта, която се задържа посредством боязън и репресии.
Според Нинова акцията против Божков ще е сполучлива, в случай че приключи с неоправдателна присъда, Ако се проточи в годините и приключи както до момента, без краен резултат, значи не е била сполучлива, сподели тя.

Вижте повече във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР