Категорично заставам зад исканията на медицинските сестри. Този труд трябва

...
Категорично заставам зад исканията на медицинските сестри. Този труд трябва
Коментари Харесай

Д-р Пенев: Категорично заставам зад исканията на медицинските сестри

Категорично стоя зад настояванията на медицинските сестри. Този труд би трябвало да бъде добре остойностен. Това поръчки претендентът за кмет от Вътрешна македонска революционна организация на Пещера доктор Николай Пенев в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му би трябвало да се остойностят медицинските действия и оттова да дойдат и парите за повдигане на заплатите на сестрите и лекарите. "Дали примера ще е визитата от общата процедура или примера от профилираната. Проблемите са доста, само че би трябвало изцяло решение на държавно равнище ", сподели още доктор Пенев..

"На едно от предните неща слагам ред и сигурност. Искам да кажа, че в община Пещера нямаме проблем с битовата престъпност. Подготвил съм целият набор от документи с цел да изградим общинска компания за защита ", сподели още той.

Пенев съобщи, че от ден на ден се усилват самотните остарели хора и по тази причина той желае да се построи дом за остарели хора на територията на общината. Но не сме не запомнили и младите фамилии - създали сме пакет от ограничения, който да ги подтиква - една от тях е: понижаване на таксите в детските градини, само че единствено при цялостен имунизационен статус, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР