Категорична подкрепа за отиващите си министри и техните наследници заяви

...
Категорична подкрепа за отиващите си министри и техните наследници заяви
Коментари Харесай

ГЕРБ изрази категорична подкрепа за отиващите си министри и техните наследници

Категорична поддръжка за отиващите си министри и техните наследници съобщи ПГ на ГЕРБ. Председателят на групата Цветан Цветанов подчертава върху визията на партията за развиване на България, с помощта на която на парламентарните избори е получила най-голям резултат. Няма нито едно оттегляне на нито един министър от поетите задължения и заявените цели в пленарната зала. Най-важният е образованието, напомни Цветанов.

Българска социалистическа партия са изгубили връзката с хората и са слаба, виртуална съпротива, регистрира той. В същото време държавното управление изпълнявало обещанията си за приходите в бюджетната сфера, пенсиите, налице е четири на 100 стопански напредък, приходите са 2 милиарда лева Цветанов попита социалистите дали при тяхното ръководство са имали сходни резултати.
Днес има десант на депутати от Българска социалистическа партия в страната, с цел да разпространяват визията на Българска социалистическа партия за България, до момента в който ГЕРБ не прави десанти, а постоянно е в разговор с хората, разяснява той. И помоли сътрудниците си първо да се срещнат с проблемите, когато отиват да показват визията си за развиването на страната.

Важно е да се знае за транспортно министерство, към което имаше доста упреци, отговорностите на БДЖ бяха към 800 млн. лева, когато левицата завърши мандата си, сега дългът към страната е 110 млн. лева, регистрира ръководителят на ПГ на ГЕРБ. Над 624 млн. лева ще бъдат за инфраструктура, продължи той. По тематиката " сигурност " от началото на настоящия управнически мандат досега са назначени 1700 полицейски чиновници, основани са 600 мобилни екипа.

Важно е да се уточни, сподели още Цветан Цветанов, единственият миг, когато сте поели морална отговорност, е през 2014 година, когато си подадохте оставките и отидохме на предварителни избори, оставяйки страната задлъжняла.

Завишаването на смъртността по пътищата стана при ръководството на Цветлин Йовчев и Пламен Орешарски, означи още той. По думите му, най-големият корупционен напън, дейности у нас, са били при кабинета " Орешарски ". Цветанов напомни, че професионалното израстване на Младен Маринов, подложен на критика през днешния ден от президента, е почнало при мандата на Българска социалистическа партия.

В момента това, което се прави от държавното управление и което ще продължат и новите министри, е да се понижат дефицитите в превоза, да се усили численият състав в Министерство на вътрешните работи, образование на 6000 чиновници за процесуално-следствени дейности.
ГЕРБ печели изборите, тъй като Българска социалистическа партия не съблюдава обещанията си, изясни формулата на триумфа Цветанов.

Ние наказваме с оставка своите хора, които са работили отговорно, стремили са се да реализират резултати и всеки един от тях може да рапортува съществени достижения в тяхната област, каквито до момента не е имало, акцентира ръководителят на правната комисия Данаил Кирилов. Политическият спор, по думите му, елементарно може да се манипулира и не е редно той да е относителен на база какво направи държавното управление на тройната коалиция, какво - тримата министри. Разликата се виждала от гласоподавателите, а ГЕРБ се състезавали за гласа на всеки един от тях.

С ангажимента, че не нападна опозицията, Кирилов оцени високо работата на Ивайло Московски като министър на превоза, поел един доста тежък бранш с големи дефицити и наследени проблеми. Няма да запитвам, акцентира ръководителят на правната комисия, по кое време тъкмо задлъжня БДЖ, кой сключваше покупко-продажбите за доставка на мотриси или преносим състав.

Екипите в транспортното ведомство, съгласно него, са работили добросъвестно, качествено по повод закона за концесиите. В последна сметка всички ние ще решим за процедурата по концесиониране на летище София, напомни Данаил Кирилов. За Нанков - сполучлив министър на районното развиване, вътрешният министър Валентин Радев е понесъл доста офанзиви от опозицията, само че като порядъчен офицер се е оправи с този бранш.

По отношение на новите претенденти: за Росен Желязков - подсигурява, че е прелестен експерт, правист с изключителна подготовка и опит. Качествени и сполучливи били Петя Аврамова и Младен Маринов.

Вие сте способни да опозорите всеки човек, гласоподавателите, считам, че одобриха оставките като честен, невиновен акт, обърна се Данаил Кирилов към опозицията.

Колегата му Спас Гърневски напомни 7 февруари 2006 година, когато 19 българи починаха при рухване на рейс от моста на Бяла, само че тогава никой не е нарекъл Българска социалистическа партия убийци и не е изискал оставките им. Той свърза ограбването на България, олигарсите с някогашните Българска комунистическа партия и Държавна сигурност, наблягайки, че доста от сегашните олигарси имат връзки със сегашната левица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР