Катастрофиралите край Враца видинчани със съмнение за коронавирус, за които

...
Катастрофиралите край Враца видинчани със съмнение за коронавирус, за които
Коментари Харесай

Облекчение! Катастрофиралите край Враца видинчани са с отрицателни проби за коронавирус

Катастрофиралите край Враца видинчани със подозрение за ковид, за които първо BulNews заяви през вчерашния ден, са с негативни проби.
Резултатите от тестванията на тримата, настанени в инфекциозното поделение в Бяла Слатина, са пристигнали през днешния ден.
Жената и двамата мъже катастрофираха през вчерашния ден край Враца на път за "Пирогов ", където са желали да се изследват за COVID-19.
До случая се e стигнало, откакто шофьорката се почувствала зле и изгубила надзор над возилото. Колата е изхвърчала от пътното платно и спряла в полето край пътя.
Пред наш кореспондент, брачният партньор на дамата показа, че е интернационален водач и се е завърнал преди дни от Италия. И тримата показаха подозрения, че са носители на ковид, тъй като имат висока температура и изпитват усложнение при дишане, за това тръгнали към "Пирогов " да си създадат проучвания.
След случая те бяха превозени в МБАЛ Бяла Слатина, където са им взети проби за проучване. Днес е станало ясно, че те не са носители на ковид, за това са освободени от инфекциозното поделение на лечебното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР