Катастрофални резултати отчита Американската филмова академия за броя зрители на

...
Катастрофални резултати отчита Американската филмова академия за броя зрители на
Коментари Харесай

Катастрофа на Оскарите, вижте колко са гледали нашата Мария

Катастрофални резултати регистрира Американската кино академия за броя фенове на церемония церемонията й в неделя през нощта. 10,4 милиона души са присъединили тв приемниците си, с цел да проследят кино приключението, на което ни поведе Стивън Содърбърг в оповестяването на отличниците на седмото изкуство за последната година.

Това е срив с 58 на 100 спрямо резултатите на галата от предходната година, сочат данни на Deadline и Variety. Не единствено това, тазгодишната гала е с рекордно невисок рейтинг в цялата история на Академията.

Причините за по-малкия интерес към церемонията са повече от една. Настоящият резултат продължава наклонността за намаляващ интерес към галата, който се следи през последните години. От друга страна, през миналата година кинопоказът бе редуциран до най-малко. Това наложи смяна в регламента на Оскарите, само че докара и до съществуването на по-малко номинирани филми, към които феновете са мощно привързани.

Една от звездите на вечерта беше Мария Бакалова, която изглеждаше ослепително. Бургазлийката не взе Оскар, само че пък всички й предсказаха блестящо бъвдеще.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР