Катастрофа затвори движението по пътя Русе-Бяла, в района на Две

...
Катастрофа затвори движението по пътя Русе-Бяла, в района на Две
Коментари Харесай

Верижна катастрофа на пътя Русе-Бяла, има пострадали

Катастрофа затвори придвижването по пътя Русе-Бяла, в региона на Две могили. Има потърпевши, оповестиха от полицията в крайдунавския град. Сигнал за случая е подаден малко след 14.30 часа.

По първична информация при изобилен снеговалеж и мощен вятър е настъпило пътно произшествие сред четири транспортни средства - автомобил, джип, камион и пътнически рейс. Веднага на място са изпратени екипи на Спешна помощ и на полицията.

От Спешна помощ, представени от Българска телеграфна агенция, обясниха, че петима потърпевши ще бъдат превозени с три коли за спешна помощ до Спешното поделение на УМБАЛ " Канев " в Русе. Само една жена е с по-сериозни пострадвания.

По рейса, който е на " Етап - Адресс ", са нанесени материални вреди, само че потърпевши измежду пасажерите няма. Ранени са хора от колите.

Галя Топалова, президент на компанията „ Етап – Адресс ”, заяви за NOVA, че всички пасажери от рейса са извозени с коли до Русе и оттова – до Силистра.

Според Топалова пътят не е бил измит и настилката е била заледена.

Шофьори оповестиха, че по пътя Русе-Бяла се е получило огромно запушване от транспортни средства.

Междувременно на територията на региона са регистрирани още няколко катастрофи поради влошената метеорологична конюнктура. От полицията молят водачите да се движат с нараснало внимание.

Обстановката в Русенско се усложни в ранния следобяд поради изобилния снеговалеж и снегонавявания. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР