Катастрофа с моторист затрудни за дълго движението на едно от

...
Катастрофа с моторист затрудни за дълго движението на едно от
Коментари Харесай

Катастрофа с моторист затрудни движението на натоварено кръстовище в Пловдив

Катастрофа с моторист затрудни за дълго придвижването на едно от най-натоварените кръстовища в Пловдив.

Около 13.30 часа през днешния ден автомобил с пазарджишка регистрация ненадейно решил да завие и се престроил в лявата лента на кръстовището на булевардите " България " и " Васил Априлов ". Вследствие на това в колата странично се блъснал моторист.

По предварителна информация водачите не са използвали алкохол, нито уповайщи субстанции, нито пък са се движили с несъобразена скорост.

Мотористът е откаран в болница с фрактури на крайници, само че в схващане. В региона има доста камери и чиновниците на " Пътна полиция " започнаха изследване на записите от тях. Водачът на автомобила изясни пред екипа ни, че се е движел умерено и съгласно него няма виновност за случая.

Свидетел на злополуката обаче опроверга думите му, уточнявайки че водачът от Пазарджик е подхванал ненадейно маневра за завой, с което е нарушил разпоредбите.

" Аз съм лидерът на автомобила тука – той се удари в мене - зелено беше светофарът, върша ляв завой и той ме удря отляво, в действителност беше зад мене, аз не го видях – нека да се оправи индивидът ", сподели лидерът на авариралия автомобил Ангел.

" Колегата с опела в последния миг реши да завива наляво и мотористът се удари в него, за малко аз щях да ударя опела, щото той наби спирачки с цел да завие наляво внезапно. Просто съгласно мен не би трябвало от тази лента да се завива наляво. Според мойто мнение в тази ситуация мотористът не беше отговорен ", сподели Димитър, който е свидетел на кастрофата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР