Катар еъруейз стана спонсор на полуфиналиста в Шампионската лига Рома.

...
Катар еъруейз стана спонсор на полуфиналиста в Шампионската лига Рома.
Коментари Харесай

Катарските авиолинии станаха спонсор на "Рома" срещу 40 млн. евро за три години

Катар еъруейз " стана спонсор на полуфиналиста в Шампионската лига " Рома ". Двете страни не оповестиха параметрите по контракта, който беше подписан в понеделник.

Според непосредствен до договорката източник на " Ройтерс " логото на самолетната компания ще стои върху екипите на италианския тим в идващите три сезона против 40 милиона евро.

" Рома " разгласи, че това е най-голямата договорка в историята на клуба и една от най-големите, подписвани в миналото от италиански клуб. Катарските авиолинии са седмият друг спонсор на екипите в 90-годишната история на " римските вълци ".

" Щастливи сме да обявим началото на това историческо партньорство сред " Рома " и " Катар еъруейз " - две огромни марки с световни упоритости ", съобщи президентът на " Рома " Джим Палота след подписването на контракта, който е до лятото на 2021 година

" Със градежа на новия стадион, който ще стартира по-късно тази година, и с тим, който доближи до полуфиналите на Шампионската лига за пръв път от 34 години, в този момент е вълнуващо време да бъдеш почитател на " Рома ", сподели още Палота.

" Катар еъруейз " се активизираха на италианския пазар в последните месеци. През септември катарците купиха 40% от нискотарифната самолетна компания " Меридиана " и я сляха с " Еър Италия " при започване на тази година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР