Каталунската полиция се появи изненадващо днес в офисите на Барселона,

...
Каталунската полиция се появи изненадващо днес в офисите на Барселона,
Коментари Харесай

Икономическа полиция влезе в офисите на ФК Барселона

Каталунската полиция се появи изненадващо през днешния ден в офисите на Барселона, заяви RAC1. Четирима чиновници от звено " Икономически закононарушения " са почнали да търсят спомагателни доказателства по делото " Барсагейт ", върху което се работи още от 10 март предходната година.

Бившият президент на Барселона Джосеп Мария Бартомеу бе задържан, заяви журналистът от Кадена Сер Анна Пунчи.

Бартомеу подаде оставка като президент на Барса през октомври предходната година, а изборите за негов правоприемник ще се проведат на 7 март.
Други трима души от обкръжението на Бартомеу - Оскар Грау, Роман Гомес Понти и Жауме Масферер също са арестувани в ареста през днешния ден, пишат още каталунските медии.

Според следствие на управляващите някогашният президент на клуба Джосеп Мария Бартомеу и останалите членове на управлението са упрекнати във финансова машинация около сключването на контракт с компанията I3 Ventures.

За тази компания се твърди, че е била наета от клуба за с онлайн изявления да се грижи за положителния имидж на шефа, както и да петни престижа на персони като Лионел Меси, брачната половинка му Антонела Рокуцо, на Жерард Пике, Шави Ернандес, Карлес Пуйол, Джосеп Гуардиола и Жоан Лапорта.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР