Каталунската полиция се появи изненадващо днес в офисите на Барселона,

...
Каталунската полиция се появи изненадващо днес в офисите на Барселона,
Коментари Харесай

Полицаи нахлуха в офиса на Барселона

Каталунската полиция се появи изненадващо през днешния ден в офисите на Барселона, заяви RAC1. Четирима чиновници от звено " Икономически закононарушения " са почнали да търсят спомагателни доказателства по делото “Барсагейт”, върху което се работи още от 10 март предходната година.

Според следствие на управляващите някогашният президент на клуба Джосеп Мария Бартомеу и останалите членове на управлението са упрекнати във финансова машинация около сключването на контракт с компанията I3 Ventures, за която се твърди, че е била наета от клуба за с онлайн изявления да се грижи за положителния имидж на шефа, както и да петни престижа на персони като Лионел Меси, брачната половинка му Антонела Рокуцо, на Жерард Пике, Чави Ернандес, Карлес Пуйол, Джосеп Гуардиола и Жоан Лапорта.

Бартомеу беше в неприятни връзки със упоменатите хора и се допуска, че е желал да опетни имената им. Както е известно, Меси уточни тъкмо него като причина за желанието си да напусне клуба през предишното лято. В последна сметка шефът напусна, а в края на тази седмица ще се проведат предварителните избори за негов правоприемник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР