Каталунската компания за електрически зарядни устройства Wallbox и Uber обявиха

...
Каталунската компания за електрически зарядни устройства Wallbox и Uber обявиха
Коментари Харесай

Wallbox и Uber разширяват съюза си в САЩ

Каталунската компания за електрически зарядни устройства Wallbox и Uber оповестиха разширението на съюза си в Съединените щати за водачите на компанията да могат да получават и конфигурират зарядни устройства вкъщи на понижена цена, предава. 

Няколко месеца след началото на съдействието си в региона на Калифорнийския залив, Uber и Wallbox уголемяват съдействието си, тъй че всички водачи в Съединените щати да могат да имат зарядно устройство Wallbox за електрически транспортни средства с отстъпка. 

Разширението ще се извърши на четири стадия и ще обхване всички щати до края на април тази година. Освен това двете компании завършват съглашение за съдействие в световен мащаб, което ще започне от Европа и Канада.

Планира се разгръщането на активността в Съединените щати да стане на четири фази; първата - Лос Анджелис, Портланд и Сиатъл, през януари; втората - Финикс, Ню Йорк и Бостън, през февруари; третата - Средния Запад и Югоизток, през март; и последната фаза - в останалата част на страната (с изключение на Аляска) през април. 

Uber поддържа това съдействие, като дава тласък за " нулеви излъчвания " на всички водачи на напълно електрически транспортни средства, което разрешава на водачите да печелят спомагателен $ за всяко пътешестване, лимитирано до $4000 годишно и до 31 декември 2022 година

Генералният шеф на Wallbox в Северна Америка, Дъглас Алфаро, изясни, че " триумфът на пилотната стратегия в региона на Калифорнийския залив е образец за търсенето, което съществува в Съединените щати към устойчива подвижност ".

" Това съглашение с Wallbox оказва помощ на водачите да имат достъп до по-икономично и по-достъпно зарядно устройство за електрически транспортни средства и ние сме доста горди, че способстваме за тези преимущества на повече водачи ", посочи старшият вицепрезидент по подвижност и търговски интервенции на Uber Андрю Макдоналд. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР