Късо съединение е най-веровятната причина за страшния пожар в хасковското

...
Късо съединение е най-веровятната причина за страшния пожар в хасковското
Коментари Харесай

Село Динево в шок след ужасяващата семейна трагедия

Късо съединяване е най-веровятната причина за страшния пожар в хасковското село Динево, при който починаха съпрузите Йорданка и Георги Петрови, оповестява " ".

Семейството се отоплявало с печка на дърва, само че пламъците са тръгнали от друга стая. Пред кмета на селото Тодор Тодоров Георги казвал, че бушоните постоянно вършат проблеми.

Съседи на починалите в страшния пожар пробвали да ги спасят. Пламъците пръв видял синът на Минко Баров, който подал сигнал на тел. 112.

"Събуди ни и се юрнахме да ги извадим от къщата. Строшихме прозорците, само че те към този момент бяха мъртви, евентуално от задушаване. Минути след опита ни да влезем покривът се срина ", описа Баров.

Часове след случая останките от къщата още димяха, а огнеборци пазеха да не лумнат още веднъж. Чакаше се и екип от правосъдна медицина да дойда да прибере труповете.

"Страшна покруса. Гледката на обгорените трупове бе потресаваща. Пожарникарите бързо пристигнаха, само че нищо не можеха да създадат, тъй като къщата изгоря безусловно за минути. Тя е остаряла, с доста дървения ", разяснява покъртен кметът Тодоров.

55-годишната Йорданка била мъчно преносима, ходела благодарение на брачна половинка си, който е с две години по-възрастен от нея.

"Справяха се. Тримата им синове са в чужбина. Те към този момент знаят на нещастието с родителите им, чака се на следващия ден да се приберат ", разяснява още кметът.

Преди десетина години фамилията изгубило щерка си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР