Късно в понеделник вечерта приключи заседанието на Общинската избирателна комисия

...
Късно в понеделник вечерта приключи заседанието на Общинската избирателна комисия
Коментари Харесай

Кметът на Ракитово е свален. Подведе над 2500 души

Късно в понеделник вечерта завърши съвещанието на Общинската изборна комисия в Ракитово. На него с 6 против 4 гласа бе решено кметът Георги Холянов да бъде отхвърлен от служба.

Дотук се стигна след сигнал от Димитър Делиев, съгласно който градоначалникът е едноличен притежател на три търговски сдружения. За шеф на трите компании е вписана Сузана Холянова – брачна половинка на кмета.

Предстои Общинският съвет в Ракитово да избере краткотрайно изпълняващ длъжността кмет, до провеждането на постоянни локални избори в края на идната година.

Георги Холянов встъпи в служба кмет на община Ракитово на 11 юли тази година. Като самостоятелен претендент той спечели частичните локални избори на 3 юли.

Тогава за него гласоподаваха 2516 души от общо 4602 гласоподаватели. Кметът трябваше да довърши мандата на татко си – Костадин Холянов, който пък бе отхвърлен от поста поради спор на ползи и разследван. Той апелира отстраняването си, само че умря преди да излезе решението на на Върховния административен съд.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР