Късно снощи е заловен избягалият затворник, който излежаваше присъдата си

...
Късно снощи е заловен избягалият затворник, който излежаваше присъдата си
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Заловиха избягалия рецидивист от затвора във Враца, блокираха монтанско село

Късно нощес е хванат избягалият пандизчия, който излежаваше присъдата си във врачанския затвор, научи извънредно организация BulNews.
Новината бе доказана импровизирано и от регионалната дирекция на полицията в Монтана.
На 28 април 36-годишният Бонко Трифонов избяга от обект на „ Йотов стоун “ край Мездра, където е бил изведен да работи поради облекчения режим в затворническото общежитие.
За тежкия престъпен случай още същия ден заяви първо организация BulNews.



Хората от компанията забелязали неговата липса към обяд и незабавно подали сигнал в полицията. Започна огромна интервенция поиздирването му, като от Министерство на вътрешните работи разпространиха и негова фотография.
Вчера униформените са получили сигнал, че беглецът се укрива при родственици в монтанското село Охрид. Незабавно е била основана организация, в която са се присъединили служители на реда от регионалната дирекция и група по задържане. По време на акцията е било блокирано цялото обитаемо място.
Късно вечерта е била атакувана къщата, където е бил арестуван укриващият се от правораздаването пандизчия. След определяне на неговата идентичност, той е бил превозен към врачанския затвор, където го чака нова присъда поради бягството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР