Късметът се разпространява светкавично и винаги намира правилния адрес -

...
Късметът се разпространява светкавично и винаги намира правилния адрес -
Коментари Харесай

Късметлия спечели 80 000 лева от играта Еврошанс

Късметът се популяризира стремително и постоянно намира верния адрес - в това се увери следващият щастливец, който получи чек с впечатляващата сума от 80 000 лв. в играта " Еврошанс " . Страхотната вест идва единствено 5 дни след спечелването на сумата от 200 000 лв. още веднъж от " Еврошанс " .

Най-новото попълнение измежду редиците на късметлиите е 59-годишният Асен Терзиев. Той е от с. Мъдрец, само че облагата му се пада в с. Нови пазар.

В деня на огромното събитие той отишъл със брачната половинка си до околните минерални бани. Пътят им на връщане минавал около няколко пункта на " Евробет ", само че ориста насочила Асен тъкмо в пункта в с. Нови пазар. Той пуснал талона си с 3 предвиждания единствено за едно изтегляне в " Еврошанс " и оставил избора на числата на системата, като отбелязал поле " Случаен избор ". Не изчакал изтеглянето на числата, а си тръгнал незабавно.

Едва откакто със брачната половинка му се прибрали вкъщи, Асен решил да ревизира онлайн на eurobet.bg дали има облага. За негова изненада тя била повече от страхотна - 80 000 лв..

" Останах учуден, изобщо не го чаках. Показах на брачната половинка ми, а тя не ми повярва и стартира да брои нулите една по една и то няколко пъти. Още сме в еуфория, доста се радваме " - споделя Асен за незабравимата страст.

Тегленията на играта " Еврошанс " можете да следите в пунктовете на " Евробет " и на eurobet.bg . Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР