Късмет с хороскопа на Марица! ОВЕН Страхотен ден за справяне с обичайни

...
Късмет с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Страхотен ден за справяне с обичайни
Коментари Харесай

Главоболия за Водолея, романтична изненада за Рибите

Късмет с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Страхотен ден за справяне с нормални задания. Няма да ви наподобяват досадни или скучни, а резултатите ще бъдат страхотни. Важно е да действате допустимо най-бързо. Това е превъзходен ден за разискване на фамилни въпроси и общи проекти за бъдещето, в това число и финансови.

ТЕЛЕЦ

Хората към вас не постоянно ще ви схващат вярно и постоянно ще насочат глупави рецензии или мнения. Опитайте се да се отнасяте към това с комизъм и не се впускайте в пояснения. Скоро връзката ще стане доста по-лесна. Покана за среща ще ви изненада.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте решителни, само че от време на време прибързвате. Днес ще имате повече неща за извършване от нормално, само че е по-добре да не се пробвате да се справите с всичко. Лесно ще намирате метод към хората и ще съумеете да убедите мнозина в своята справедливост и да ги вдъхновите. Не са изключени необикновени оферти.

РАК

Може да е мъчно да запазите успокоение сутринта. Често ще се тревожите за дреболии и това ще ви пречи да вземете верните решения. Следобедът ще бъде по-благоприятен в доста връзки. Това ще е ползотворно време, идеално за разрешаване на сложни и значими въпроси.

ЛЪВ

Полезен ден, подобаващ за разнообразни провокации. Знаете добре по какъв начин би трябвало да действате, с цел да постигнете резултати и няма да има спънка, която да ви накара да спрете. Понякога ще е належащо да изхабите доста сила. Мнозина ще са подготвени да ви оказват помощ, само че не всички ще го вършат безкористно.

ДЕВА

Не би трябвало да взимате решения преждевременно през днешния ден, даже в случай че наподобява, че сте съумели да разберете обстановката и знаете какво тъкмо да извършите. Някои от вас са изключително лесни за провокиране и могат да позволен груби неточности. Струва си да употребявате поддръжката, която ви се предлага, с цел да реализирате смела концепция.

ВЕЗНИ

Опитайте се да не се притеснявате за дреболии, изключително сутринта. Следобедът носи забавни неща, върху които ще би трябвало да се концентрирайте неотложно. Ще имате опция да научите нещо потребно или да намерите отговори на въпроси, които са ви озадачавали.

СКОРПИОН

Началото на деня ще бъде забавно и ползотворно. Някои от вас имат хрумвания, които могат да бъдат осъществени незабавно и да донесат положителни приходи. Важно е да не губите време, когато става въпрос за пари. Следобедът ще е спокоен и подобаващ за релаксация. Ще ви бъде прелестно да се срещнете с другари.

СТРЕЛЕЦ

В началото на деня са вероятни някои дребни неприятности и досадни произшествия. Те няма да имат съществени последствия, само че могат да скапват настроението ви. Опитайте се да гледате положително на нещата. Наистина ви чакат доста позитивни страсти. Важно е да поемете самодейността.

КОЗИРОГ

Опитайте се по-често да проявявате самодейност. Днес тя ще е подобаваща във всички области. Ще получите рационален съвет, във връзка с въпрос, който ви тревожи отдавна. Срещите ви ще вървят добре. Ще бъде елементарно да договаряте взаимни дейности с нови познати.

ВОДОЛЕЙ

Към вас ще постъпва доста спорна информация и от време на време новините ще ви тормозят. Важно е да я проверявате. Възможно е да бъдете подведени и това да ви донесе главоболия. Във всичко друго денят ще е удобен. Ще се открият от ден на ден и повече благоприятни условия за развиване.

РИБИ

Днес сте генератор на положителни хрумвания. Струва си да се консултирате за някои от тях. Със сигурност ще получите положителни препоръки. Не би трябвало да изоставяте рутинните задания, а някои от вас ще би трябвало да се върнат към въпроси, които от дълго време са считали за позволени. Предстои ви сантиментална вечер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР