Къщата на Карим Бензема била обрана в неделя, докато френският

...
Къщата на Карим Бензема била обрана в неделя, докато френският
Коментари Харесай

Кошмар за Бензема: Обрали дома му, докато играе за Реал Мадрид

Къщата на Карим Бензема била обрана в неделя, до момента в който френският нападател играел за против Елче, оповестиха полицейски източници за Агенция Франс Прес.
Бензема, който пропусна дузпа и по-късно излезе контузен от терена на „ Сантяго Бернабеу “, се завърнал с цел да завари дома си „ в цялостна неразбория “, макар че за момента не е ясно какво е било откраднато. „ Играчът осъзнал какво се случило, когато се върнал в дома си след мача и заварил цялата къща в цялостна неразбория “, споделиха източниците.
Бензема живее в град Сан Себастиан де лос Рейес, северно от Мадрид. Според информациите, причинителите са прескочили оградата отвън къщата, преди да влязат откакто счупили прозорец. 34-годишният състезател е следващият футболист в Испания, който става жертва на обир, до момента в който играе мач, без значение от напъните на полицията да се оправи с казуса в последните години.
Испанската полиция съобщи през 2019, че сполучливо е разкрила мрежа от крадци, които характерно възнамерявали интервенции върху футболисти, играещи за Атлетико Мадрид и Реал Мадрид.
Полузащитникът на Реал Каземиро и Томас Партей от Атлети, който в този момент е състезател на Арсенал, бяха измежду жертвите на обирджиите. Бензема трябваше да бъде сменен през втората част при равенството 2:2 с Елче заради проблем в адуктора.
Той ще мине спомагателни проби в понеделник, прибавиха от клуба. Нападателят бе и пропуснал дузпа през първото полувреме, а това бе първи пропуск за него от бялата точка за Кралския клуб от 17 осъществявания.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР