Къщата на жената, публикувала скандално видео в социалните мрежи за

...
Къщата на жената, публикувала скандално видео в социалните мрежи за
Коментари Харесай

Случайност или?! Тази нощ запалиха къщата на жената, пуснала скандално видео за дознателя от Бяла Слатина Деян Николовски /снимки/

Къщата на дамата, разгласила скандално видео в обществените мрежи за дознателя от Бяла Слатина Деян Николовски, който е съблякъл 11-годишно момиче голо, е горяла тази нощ, научи организация BulNews.
Припомняме, че по думите на бащата на пострадалата Никол, в неделя проверяващият служител на реда е нахлул в дома на баба ѝ без заповед и е съблякъл детето. За станалото пред наш кореспондент описаха бащата и чичото на пострадалата – Галин Николов и Асен Николов.

Мега скандал! Дознател от Бяла Слатина съблече момиче на 11 години голо /видео/

Днес лелята на Никол – 48-годишната Светла съобщи, че през миналата нощ къщата ѝ в Бяла Слатина е била запалена. По нейни думи, повода за огнената офанзива е точно скандалният клип, който е популяризирала в обществената мрежа фейсбук. На него се вижда по какъв начин дознателят Деян Николовски се пробва да счупи телефона на дамата, с цел да спре да снима.
Светла споделя, че палежът е станал към 3 часа през нощта. По това време дамата е била сама в къщата си. Тя усетила странна миризма и се е събудила.
Потърпевшата незабавно подала сигнал на тел. 112 и към мястото се отправили полицейски екип и пожарна. До идването на огнеборците Светла към този момент била загасила пламъците. За благополучие тя е реагирала в точния момент и вредите не са огромни – повредени са печка и прозорец. Жената добавя, че полицейските чиновници създали оглед на местопроизшествието и разкрили празно шише от бензин.
Светла пита дали е инцидентно, че дни след разпространяването на видеото, къщата ѝ пламва измежду нощ и се надява причинителят да бъде хванат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР