Картите Таро вещаят наситена с ярки събития, но същевременно с

...
Картите Таро вещаят наситена с ярки събития, но същевременно с
Коментари Харесай

Карта Таро за седмицата 6 - 12 декември

Картите Таро вещаят наситена с ярки събития, само че в същото време с това сложна седмица ( 6 - 12 декември).

Понеделник - Асо пентакли
В този ден би трябвало да внимавате да не изпуснете шанса си. Можете да положите основата на нов дълготраен план, за чиято реализация сте мечтали от дълго време.

Вторник – Осмица мечове

На този ден е по-добре да се откажете от заниманията. Може би ще се сблъскате с избрана възбрана или с други ограничавания. Съсредоточете се и направете уверена стъпка. Ако мислите, че не се справяте добре, пробвайте се да намерите различен метод за разрешаване на казуса.

Сряда- Рицар чаши

Рицарят на чашите предлага да вземете в свои ръце връзките си с другите. Забравете за нерешителността и действате, както съвестта ви диктува. 

Четвъртък – Кралица пентакли

Ако сте уверени в качествата си, ще се справите с всички проблеми. Възможно е посредством оптимизма си да съумеете да привлечете в живота си хора, които се нуждаят от вашата поддръжка и мъдрост. Освен това ще срещнете темпераментна жена със мощна воля, която ще изиграе значима роля в бъдещето ви.

Петък - Четворка жезли

Не се опасявайте да изразите себе си и не мислете, че ще бъдете „ осъдени ” за това. Чувствайте се свободни да извършите първата крачка в връзките си с другите.

Оставете настрани всички тъжни мисли и изненадайте себе си с нещо прелестно. Ако дълго време отлагате някакво неприятно обвързване, да вземем за пример сложен телефонен диалог, това е най-благоприятният ден за се справите с предизвикването.

Събота - Десетка пентакли
Можете да се насладите на пълнотата на живота. Ако сте възнамерявали да сключите някаква договорка, в този момент е моментът да го извършите. Това ще ви донесе освен облага, само че и наслада.

Неделя - Кралица пентакли

Ако преди този момент сте се чувствали лимитирани или подвластни от някого или нещо, то в този момент имате късмет да вземете вярното решение и да се почувствате свободни. Но внимавайте, защото това предпочитание за самостоятелност може да се трансформира във война с всички и всичко към вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР